עבור לתוכן

FlashGet 1.81.1002 --> עכשיו FREEWARE!

Featured Replies

פורסם

רק עכשיו שמתי לב , תוכנת ההורדות המצויינת הזאת הפכה במפתיע ל-freeware :yelclap:

לגרסא החדשה (ואף לגרסא הישנה) הוחדר google toolbar בהתקנה, אבל כמובן שניתן לבחור לא להתקין את זה (כרגיל).

אני רוצה לאמר שמדובר בתוכנת ההורדות הטובה ביותר שקיימת (וניסיתי כבר את רוב המתחרים - הכל זבל)

מניסיון אישי, מאז הגרסא הקלאסית 1.7x התחילו לצוץ כל מני בעיות מרגיזות עם הגרסא החדשה 1.8 שאני אפילו מתבייש לנקוב בהם - פשוט זוועה של גרסא.

אבל עכשיו הם שיחקו אותה עם הגרסא האחרונה - התוכנה פשוט מעולה. כל הבעיות האחרונות נפתרו, והדובדבן שבקצפת - חינם.

http://www.flashget.com/index_en.htm

אתר הבית דיי עמוס, אפשר להוריד כאו:

http://www.9down.com/story.php?sid=8223

Changes in FlashGet Version 1.81.1002 (2007.1.30):

New Feature for V1.81.1002

1.Enable to increase/decrease threads when disabling mirrors download

2.Optimize download flow and 99% download problem

Bug fixed list for V1.81.1002

1.program is likely to lose response or crash when downloading multi-files

2.graph/log window can not be refreshed after resuming broken download

3. Show 99% problem in dropzone after downloaded

4. Disk read/write errors in some situation

(אני אישית מעדיף לכבות את האפשרות להורדת torrent, בשביל זה יש תוכנות אחרות)

פורסם

יפה, נחמד לשמוע.

זו באמת תוכנת ההורדות הטובה ביותר שיש ואין לה מתחרות, וטוב לשמוע שהיא בחינם :)

פורסם

כן, אה ?

עכשיו הטור של REGET !

תוכנה לא פחות טובה, אבל ממש לא חינמית, לצערי.

פורסם

היא כבר ממש ממזמן חינמית לא? הורדתי אותה המאתר שלהם לפני איזה שנתיים בחינם הכל וזה..

בכל אופן תודה =]

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר מה היה לפני שנתיים... אבל התוכנה היתה בתשלום לפחות בזמן האחרון, עד לפני כחודש כנראה..

פורסם

מוזר אני זוכר שפעם היא היתה בתשלום אבל הורדתי אותה מזמן כבר בחינם..

פורסם

תוכנה חיה רעה גיליתי גם שהיא מורידה טורנטים במהירות מטורפת

פורסם
  • מחבר

תוכנה חיה רעה גיליתי גם שהיא מורידה טורנטים במהירות מטורפת

באמת? על איזה מהירות מקסימום הורדת טורנט איתה?

לא ממש נתתי לה צ'אנס בעניין הזה.

פורסם

מדוע לדעתכם היא יותר טובה מ-DAP? (מעבר לזה שהיא בחינם - אני מדבר על הגרסה בתשלום ומדבר מבחינת ביצועים/יכולות)

http://www.speedbit.com

פורסם
  • מחבר

בפעם האחרונה שהשתמשתי ב-DAP היא היתה מפוצצת ב-adware וזבל... למען האמת, תוכנות ה-anti spyware שהיו לי אז זיהו את קבצי התוכנה עצמה ( 7 DAP) כ-adware/spyware בסיכון גבוה. אף פעם לא אהבתי אותה .. היא גם מראה חלון עם פרסומות אם אני לא טועה..

קשה לי לומר מה קורה איתה היום כי אני לא מתכוון להתקין אותה... אני מרוצה עם flashget מכל הבחינות.

אבל מי יודע, אולי הם לקחו את עצמם בידים שם ב-speedbit.. אם התוכנה באמת נחשבת "טובה" ונקייה היום, אני מניח שזה לא כל כך משנה במה אתה משתמש, כל עוד אתה מרוצה מקצבי ההורדות.

פורסם

היא חינם מאז גרסא 1.79

פורסם

בפעם האחרונה שהשתמשתי ב-DAP היא היתה מפוצצת ב-adware וזבל...

אני מדבר על הגרסה הלא חינמית של DAP, כלומר DAP Premium. מה ההבדל בינה ובין FlashGet מבחינת פיצ'רים. מישהו יודע?

פורסם
  • מחבר

thereaper,

אני אישית נאלצתי לפרוץ (off the record) את גרסא 1.8, אז איך 1.79 היתה חינמית :smile1:

הם נותנים כרגע 2 גרסאות חינמיות אם אני לא טועה, את הקלאסי 1.7x והחדשה 1.8x.

פורסם

אני יודע מאנשים אחרים ש1.79 היה חינמי אבל מניסיון אני יודע שאפילו 1.8 בטא היה חינמי

פורסם
  • מחבר

טוב הגיוני שהבטא היה חינמי אבל גם ככה הוא היה זבל עם באגים מגעילים שלא היו בגרסא הישנה.

עכשיו זה עובד טוב וזה מה שחשוב... חינם או לא, בסופו של דבר לרובנו זה לא ממש משנה ::)

בקשר ל-DAP, אולי מישהו שמשתמש בגרסא האחרונה שלה יכול לתרום 5 אגורות לדיון ... ?

מה שאהבתי במיוחד ב-flashget (מלבד העובדה שהיא מפצלת את הקבצים מצויין ויודעת לשלב URL's שונים בקלות) זאת האפשרות להוריד למשל את כל התוכן של דף אינטרנט בכפתור ימני "download all with flashget" , ואז לבחור למשל רק קבצים מסוג .avi ו-.mpg - מוריד את כל הסרטים במכה במקום ללחוץ עליהם אחד אחד... אחת הסיבות העיקריות למה זנחתי את Getright - נוחות השימוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים