פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים משחק מעולה, עובד כמו חמאה על 1950PRO ודיואל קור, הכל על מאקסימום, נראה נפלא, והמשחקיות זורמת כמו כל סדרת C&C, נכון שאין את התיחכום של SC או את הטירוף והמתח של COH אבל יש את הכייף והחלקות של C&C, מחכה בקוצר רוח למשחק המלא... קבלו תמונה מהירה...
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אל תגיד שדום משחק משעמם. ID הצהירה כבר שדום 3 ימשיך את קודמיו ויהיה במסדורות חשוכים... זה שאותך זה משעמם זה משהו אחר.אבל ID הבהירה שככה זה הולך להיות.. אני את המשחק מנסה עוד מעט 10% TO GO דום 3 אחרי הכמה שעות ראשונות משעמם לגמרי והרבה חושבים ככה ותבין אני מקווה שCNC החדש יחרוג מהנורמה של רוב משחקי EA ויהיה מעניין עד הסוף אבל יש לי ספקות כבדים בעניין
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים עד שמצאתי שרת נורמאלי...התחלתי לפני 4 דקות ירד 80 מגה על 290 בממוצע...עוד שעה-שעה וחצי ככה..
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים רץ אצלי חלק על הגדרות מקסימום =] משחק דיי כייפי, רק צריך להתרגל קצת לצורת הלחימה והבנינים, ד"א המפה היחידה בסקרימיש כבר דיי משעמם =\ חחחח מחכה שיצא כבר המלא ואפשריות הרשת...
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר הנה לכם תמונה שצילמתי על ההגדרות הכי גבוהות:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים איך ידעתי שהם יעתיקו את הsquads מCOH חחח, נכון, אבל זה עובד טוב אין מה לעשות... אגב כן הכל על הכי גבוהה גם הפילטרים זה על רמה 3 שזה אני חושב X6...
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים תמונות מאצלי על 7600GS, הגדרות הכי גבוהות ו-AA על 4 (אני חושב)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים http://largedownloads.ea.com/pub/demos/CommandandConquer3/CnC3Demo.exe הורדתי ממנו על מקסימום מהירות.. ד"א, שמתי לב שיש תישתוש מוזר בתמונות שפירסמתי לפני כמה דקות... נכנסתי למשחק שוב והתשתוש נעלם... מוזר [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים משחק באמת טוב , עובד לי אפילו על המחשב השני בהגדרות גבוהות חלק.אבל לפי השלב שהם נתנו שם המשחק ממש קל .. אבל אני מניח שאי אפשר להתייחס לזה כי זה רק דמו בכללי הם עשו עבודה ממש טובה. הייתי לפי הדמו נותן לו 8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.