פורסם 2007 במרץ 318 שנים לא יודע בכלל ההגנות של הנוד חלשות יחסית, צריך הרבה כאלה בשביל שתהיה הגנה רציניתאין להם את המגדל לייזר המגניב ההוא שהורס טנקים כמו כלום? חבל... אליו התגעגעתי ;D
פורסם 2007 במרץ 318 שנים כשראיתי את הסרט היוקרה (the prestige) כל הזמן חשבתי על ה tesla coil מהמשחק משום מה בכל מקרה, יש להם גם פה את המגדל לייזר, הוא לא כזה אפקטיבי נגד כמה ממוטות
פורסם 2007 במרץ 318 שנים יש לי שאלה נובית, למה בסקירמיש אני לא מצליח לבנות חומות? יותר נכון איפה החומות נמצאות ומי עושה אותן?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אני כ"כ חולה על ה Juggernaut האלה, יורים מהצד השני של המסך ובסיס שלם מושמד בתוך שניות.. פשוט קטלניוה-AVATAR של NOD, שיודע להטמיע בתוכו נשקים ויכולות חדשות מתוך יחידות NOD שהוא הורס...אפשר לפתח במשחק הזה כ"כ הרבה טקטיקות... ומפות ענק , אני כ"כ מחכה לקנות את המשחק המלא כבר.. נראה לי שאני אנטוש את WOW לכמה חודשים בשביל לשחק C&C אונלייןהבעסה היחידה היא שאין יחידות מים (תקנו אותי אם אני טועה) כמו ספינות וצוללות...
פורסם 2007 במרץ 318 שנים כנראה כמו במשחקי מכות, לקבוע בטח שהבריאות של כל היחידות / ביניינים יהיה X אחוז ממה שהם רגיל.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים הבעסה היחידה היא שאין יחידות מים (תקנו אותי אם אני טועה) כמו ספינות וצוללות... מאוד מקווה שיהיה במלא
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אפשר לסובב מבנה לפני שבונים אותו? כי לפעמים יוצא שהחיילים/טנקים יוצאים לכיוון הפוך של האויב
פורסם 2007 במרץ 318 שנים לחיצה והזזה של העכבר. (גיליתי את זה בטעות ) תתאמן באזור שאי אפשר להניח בו את המבנה.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים פעם ראשונה שאתם משחקים בCNC?[או לשם הדיבור בכל משחק אסטרטגיה אחר של EA- גם בLOTR זה היה ככה].
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.