עבור לתוכן

האם אפשר לבדוק איזה ספק יש לי ?

Featured Replies

פורסם

בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב ואני פוחד שלא יכניסו לי איזה ספק זבל במקום מה שאני צריך ולא תיהיה דרך לבדוק...

יש דרך לבדוק איזה ספק זה?

פורסם

פותחים את המארז ובודקים מה רשום על הספק

פורסם

אחי,לבדוק איזה ספק יש זה לא בעיה,אבל זה לא הכי חכם,אחרי שכבר שמו לך את הספק אתה תיהיה תקוע איתו,עדיף שתבדוק עכשיו מה הם מתכוונים לשים לך ואם זה לא טוב אז תחליף...פשוט זה יצור לך בעיה...

פורסם

בכלל עדיף שתהיה שם ותראה את החלקים בעניים.

היה לי כבר מקרה עם חברת "שמיר" שלא קיימת כבר.

קניתי מחשב, והם שמו את המדבקה הזו של "אם אתה פותח את המארז אז אין אחריות"

שמתי לב שהביצועים ממש לא משהו.

אזרתי אומץ ופתחתי את המארז, היו שם המון חלקים שלא היו תואמים לחלקים המוצהרים במפרט - כלומר חלקים זולים יותר ממה ששילמתי עליהם.

אז....

שלא יעבדו עליך.

פורסם

אפרופו זה אחי,זה חוקי בכלל כל הקטע הזה שהם מונעים מלקוח שהשקיע את כספו לפתוח את המחשב, זה כמו שתקנה רכב ויגידו לך שאם אתה פותח את המכסה מנוע אין אחריות. זה כזה מגעיל!

פורסם

אפרופו זה אחי,זה חוקי בכלל כל הקטע הזה שהם מונעים מלקוח שהשקיע את כספו לפתוח את המחשב, זה כמו שתקנה רכב ויגידו לך שאם אתה פותח את המכסה מנוע אין אחריות. זה כזה מגעיל!

זה קצת בולשיט, כי את האחריות על הרכיבים אתה מקבל מהיצרן, והם ממש מגעילים בקטע הזה של המדבקה.

כי אחריות מהיצרן יש לך בכל מקרה.

פורסם

כבר היה דיון מאוד ארוך על זה

תעשו חיפוש על כותרת בשם "דיון בנושא מדבקות המארז של KSP" בפורום מעבדים, לוחות-אם וזיכרונות

פורסם
  • מחבר

אני פשוט רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב ואני רוצה לקחת LIBERTY 400 לא רוצה שיכניסו לי משהוא ב20 שקל שיסרוף את כל החלקים אחר כך...

ומדבקה אפשר להדביק...

אז אין דרך לבדוק ספק?

פורסם

אין דרך אחרת ואם אתה חושד שהם יכולים לעשות זאת אז פשוט אל תקנה מהם

פורסם

אם כבר קנית תנסה לזהות אותו לפי הצד האחורי שלו, לא מומלץ אבל אם אין ממש ברירה...

וכמו שהוא אמר באמת, אם אין לך אמון בהם אז אל תקנה, אתה קונה פה מחשב ולא איזה דיסקים לצריבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים