עבור לתוכן

למה לא עושים מארזים יותר גדולים?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה חברות איכותיות שמוציאות מארזים טובים ויפים לא עושות אותם יותר גדולים בעומק וברוחב, לכאורה העלות לייצור יותר גדול די שולי וזה ממש מועיל. ראיתי לגבי הANTEC 900 שהוא ב8-9 ס"מ פחות עמוק מהAURORA וחבל דווקא הוא מצא חן בעיני אבל אני לא כ"כ רוצה בגלל העניין הזה של העומק.

פורסם

אני לא מבין למה חברות איכותיות שמוציאות מארזים טובים ויפים לא עושות אותם יותר גדולים בעומק וברוחב, לכאורה העלות לייצור יותר גדול די שולי וזה ממש מועיל. ראיתי לגבי הANTEC 900 שהוא ב8-9 ס"מ פחות עמוק מהAURORA וחבל דווקא הוא מצא חן בעיני אבל אני לא כ"כ רוצה בגלל העניין הזה של העומק.

1. כן מייצרים.

2. למה שייצרו הרבה כאלה? היום אנחנו רוצים להקטין כמה שאפשר. אתה בא ומגדיל? :kopfpatsch:

פורסם

דווקא בנוגע לזה אני חולק עלייך.

לרוב האוכלוסייה זה נכון. מחשב קטן וחבוי מהעין, לרוב לצורך מוזיקה, סרטים וכו'...

אבל לגיימרים או סתם ל-OC-רים פאנאטיים הגודל הוא מאוד חשוב. מבחינתם לחזור לימי הביינים של מחשבים בגודל של בניין, מה שחשוב זה שעוד

צינור קירור נוזלי ייכנס במארז... ;D

או פשוט כרטיס 8800 שדורש האנגר של בואינג 777 כדי שתוכל להכניס אותו למחשב...

פורסם

דווקא בנוגע לזה אני חולק עלייך.

לרוב האוכלוסייה זה נכון. מחשב קטן וחבוי מהעין, לרוב לצורך מוזיקה, סרטים וכו'...

אבל לגיימרים או סתם ל-OC-רים פאנאטיים הגודל הוא מאוד חשוב. מבחינתם לחזור לימי הביינים של מחשבים בגודל של בניין, מה שחשוב זה שעוד

צינור קירור נוזלי ייכנס במארז... ;D

או פשוט כרטיס 8800 שדורש האנגר של בואינג 777 כדי שתוכל להכניס אותו למחשב...

זה כבר נושא אחר, אבל אני מתאר לעצמי שגם בזה יטפלו מתישהו.

עדיין, גם אני גיימר (לא כבד, אבל גיימר).

ולפני כמה ימים קניתי את הX1950 PRO שגדול מהישן שלי פי 2.

ואני בכל זאת חושב שמארז בגודל M-ATX היה עדיף לי גם אם הייתי צריך להתפשר על כרטיס מסך פחות טוב...

פורסם

Full Tower כבר קטנים לך? ואני מניח שהם עושים סקר שוב וכו' לפני יציאת מארז חדש ואני מניח שאין כ"כ הרבה ביקוש למארזים ענקיים..

בכל כדי לקרר מארז גדול אתה צריך יותר מאוררים או מאוררים חזקים יותר (שהם גם רועשים יותר בדר"כ) וגם על העסק יהיה יותר יקר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים