עבור לתוכן

מסנג'ר...

Featured Replies

פורסם

שלום לכם .

נתקלתי בבעייה ברישום אל התוכנה מסנג'ר.

רציתי לשאול אותכם איך אני יכול להירשם למסנג'ר (הכוונה ליצור חשבון חדש).

בתודה מראש בר לוי!!!

פורסם

תסביר באיזו בעיה נתקלת

פורסם
  • מחבר

נתקלתי בבעיה שאני לא יודע איך פותחים חשבון חדש במסנגר מישהו יכול להסביר לי איך פותחים חשבון חדש ? אם יש איזה אתר שאני יכול לפתוח חשבון חדש במסנגר..?

בתודה מראש בר לוי!!!

פורסם

תלך לHOTMAIL.COM ותיצור חשבון אימייל חדש, תוכל להשתמש בו עבור חשבון MSN MESSENGER

פורסם

ממש לא הכרחי

אפשר להשתמש בכתובת הדואר אלקטרוני שלך

פורסם

אפשר, נכון, אבל אז צריך לעשות לה כל מיני אישורים ושטויות של MS.

לוקח שתי דקות ליצור חשבון HOTMAIL.

פורסם

אתה צודק,ללחוץ על לינק אחד שאתה מקבל לאימייל הרבה יותר מסובך קשה ולוקח פי 2 זמן מלהתחיל להרשם להוטמייל

פורסם

תשמע, אני לא אכנס עכשיו לויכוח.

אתה נתת לו אפשרות אחת, ואני נתתי לו אפשרות נוספת שעובדת לא פחות טוב. מה שהוא יבחר תלוי בו בלבד.

חוץ מזה שאני לא זוכר אם איי פעם הצלחתי לגרום לזה לעבוד, למרות שיש הרבה אנשים אצלי ברשימה שלא משתמשים בהוטמייל.

פורסם

אין בעיה עם לגרום לזה לעבוד, למרות שנדמה לי (ואין לי כח לחפש על זה עכשיו) שמסנג'ר LIVE לא נותן לכתובות אחרות להרשם

(מלבד כתובות HOTMAIL - LIVE משודרגות שכאלה של מייקרוסופט)

אבל אני ממש לא בטוח בקשר לזה

אני כן בטוח בקשר לשני דברים :

1. הכותרת לא חוקית, barlevi123, אנא שנה אותה לפי חוקי הפורום למשהו הגיוני כמו "בעיה ברישום למסנג'ר" ולא סתם "מסנג'ר"

תחשוב אם אתה בעצמך היית נכנס לת'רד של מישהו שבחר בכותרת כזו לא עניינית, תהיה מוכן להשקיע בשאלה כדי שאנשים ירגישו רצון להשקיע בתשובה בשבילך

זה טיפ לחיים בנוסף להיותו חוק פורום, לתשומת ליבך.

2. לא קשור לרשתות ואינרטנט, מועבר לפורום תוכנה.

פורסם

העצה הכי טובה היא שלי:

תשים במסנג'ר דרך passport את כתובת האימייל הפרמננטית שלך. אם אין לך כזאת כבר, תפתח אחת ב-gmail.

אולי זה יותר קשה...אבל כשאנשים יתחילו לשלוח לך אימייל דרך המסנג'ר, אתה רוצה שהוא יגיע למקום מרכזי שגם ימשיך איתך בשנים הבאות, הווה אומר לא כתובת האימייל של ספק האינטרנט הנוכחי שלך... אחרת יהיה לך סיפור אח"כ להרגיל אותם לשלוח לך אימייל לכתובת אחרת מזו שכבר בספר כתובות שלהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים