עבור לתוכן

מפרט סופי [כנראה] למחשב שמיועד בעיקרון להכל 5.3K

Featured Replies

פורסם

זול מאוד ואתה לא צריך משהו יקר/טוב מזה

• תגובות 34
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה לכולם,

אני סגור על הכל חוץ מדבר אחד, הכרטיס מסך :)

שאלונת אחרונה,

הצעו פה להחליך את ה leadtek שבמפרט עכשיו לBFG OC , שיקר בערך ב-70ש"ח מה leadtek.

אז מה באמת יהיה עדיף?

leadtek

bfg oc

gainward [שיקר גם ב-70 מה leadtek]

מה דעתכם?

פורסם

אין משמעות כ"כ לחברה אלא יותר לנתונים של הכרטיס.

גרסאת ה-OC עדיפה ושווה את הכמה עשרות שקלים תוספת.

תתדחדש.

פורסם

הכל אותו חרא.

תבדוק למי יש יותר אחריות, ומה הבאנדל.

אם אתה לא מתכוון לעשות לכרטיס OC בעצמך, אז קח את של BFG. הוא עם OC קטן מהמפעל.

אבל כמובן שאתה בעצמך יכול לעשות לכרטיסים OC.

פורסם

BFG מגיע עם באנדל לא רע בכלל לפי מה שידוע לי וכמובן OC

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה רבה:)

אני אקח את ה BFG,

עדיף ךהשקיע עוד 70 ש"ח ולקבל ביצועים יותר טובים במשחקים אולי שיצאו בעתיק וידרשו הגדרות גבוהות.

תודה עוד הפעם;)

פורסם

עם כזה Voltage לא כדאי לך לעבודה יום יומית וחוץ מזה אף קולר לא יחזיק טמפרטורות כאלה . הכי טוב זה 1.400 V לעבודה יום יומית. שזה בדיוק 3.3 ghz.

עוד דבר . שרק מעטים מגיעים ל 3.6 בגרך כלל אנשים נתקעים ב 3-3.3 . באתר overclockers.ru בדקו 6 מעבדים כאלה והתוצאות הם כמו שאמרתי. זה שבסקר הם הצליחו לקחת 3.6 זה לא אומר שום דבר. על פי מה שאנשים אומרים ה E4300 פחות טוב בOC מאשר E6XX .

פורסם

ל-OC קל יחסית יש יתרון גדול ב-4300 מאחר והוא יכול להיות עם זכרונות 667 פשוטים.

גם במקרה הזה הזכרונות שהוא לקח הם לא מהטובים ביותר ולא יאפשרו לו לעבור בהרבה את ה-400BUS אם בכלל לכן לא היתי לוקח 6300 שלפי החישוב הזה יתןן לו רק 2.8GH. ה-4300 עם OC ל-3GHZ יהיה מעולה לדעתי

פורסם

בכל מקרה, הזיכרונות והמעבד יאפשרו OC לייעד שלך, אבל הלוח.... לא בטוח בכלל. שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ולקחת לוח 965 יותר איכותי שלא יגביל אותך מהר מדי.

ו4300 זו הבחירה האידיאלית, ללא ספק בכלל...

פורסם

במקרה כזה אני גם חושב שE4300 עדיף. אבל לדעתי זכרון OCZ בהחלט זכרונות טובים ויעבדו 900 MHZ + עם קצת העלה של V על הזיכרון.

פורסם

זה אמור להיות זיכרון פשוט במחיר הזה אני מניח

פורסם

אתה בטוח שאלו אותם זכרונות? אם כן נראה לי קצת תמוהה המחיר שלהם

פורסם
  • מחבר

כן אני בטוח שזה המחיר ושזה הדגם, ויש כמו שהם אומרים אחריות לכל החיים.

אתם חושבים שאם הלוח הזה לא יהיה אפשר להגיע ל400 bus?

פשוט אני טיפה מוגבל במחיר של המחשב..

בקשר לזיכרונות לדעתי הם מתאימים ל OC לפי REVIEWS:

Club Overclocker

"The OCZ XTC memory is extremely fast. Probably faster than any normal system needs. But who cares about a normal system? This isn't ClubNormal this is ClubOverclocker we want the best and the fastest we can get...For many years now OCZ has been delivering cutting edge technology along with high quality products. The PC2-6400 Platinum Edition XTC kit is no different. It's exactly what I would expect from OCZ."

See the whole review...

3DXtreme

"The OCZ DDR2 PC2-6400 1024MB Platinum Enhanced Latency XTC memory kit was stable during our testing and we had no issues. OCZ delivered another stellar product and just one more notch in an ever growing line of products for users of every level of experience and price."

See the whole review...

Bytesector

"...these modules have everything you need."

See the whole review...

3DGameman

DDR2 Memory is becoming extremely popular and lately you'll find more of it on the market then ever before. One improvement over the previous DDR2 memory is the tighter memory timings and higher speeds, although I would like to see even tighter memory timings. This feature is something that the average user doesn't even consider. Most people will look for memory that is reliable, stable, and comes with a lifetime warranty. Thankfully, this product has all that as well

See the whole review...

TechPowerUp!

"If you want to overclock your Intel platform to its maximum, get this memory. This is the first memory where I wished I had an even better test system."

פורסם

אתה יכול בקשה להגיד מאיפה הזכרונות האלה???

תודה :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים