פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אני קונה מחשב חדש (המפרט המלא בתחתית ההודעה) בקיצור בחנות שממנה אני קונה יש את הספק של HEC שחשבתי לקנות אותו (Hec 420W (WIN420UB) - ATX 2) אבל המליצו לי על ה enermax liberty 400W שעולה משהו כמו 80 ש"ח יותר היה בעבר ניסיון לא טוב עם ספקים ואני רוצה ספק מעולה שלא יעשה לי שום בעיות ויגן על המחשב מפני בעיות מתח וכו' ואני מוכן לשלם הרבה בשביל ספק טוב השאלה היא אם כדאי לקנות את הספק בחנות אחרת, כי אז אני אצטרך להתקין את הספק והרכבות החומרה היחידות שעשיתי הם דברים פשוטים כמו להרכיב HD, מאוררים או צורבים אז אם הספק של אנרמקס באמת שווה את זה אני אלך עליו, רק אם אפשר איזשהו הסבר על איך לחבר ספקים תודה *המפרט: E6300 gigabyte ga945Ps3 2x1gb twinmos 667 (ddr2) sapphire X1950Pro 256mb WD 250GB 16mb sata2 compucase 6ar6 (atx super midi tower)
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים שנה את הכותרת בבקשה לאחת יותר אינפורמטיבית ותוסיף את התקציב שלך לספק.בנוסף,בהודעה שלך (בעזרת כפתור "עריכה") תוסיף את המפרט המלא שלך
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר שנה את הכותרת בבקשה לאחת יותר אינפורמטיבית ותוסיף את התקציב שלך לספק.בנוסף,בהודעה שלך (בעזרת כפתור "עריכה") תוסיף את המפרט המלא שלךבוצע, תודה על התיקון
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים לתקציב שלך גם FSP 350GLN שעולה 190 ש"ח יהיה מעולה.אם אתה מתכנן על שדרוגים רציניים לעתיד היתי לוקח את הליברטי,או שאתה פשוט רוצה ספק איכותי יותר,שקט יותר,יעיל יותר ואיכותי יותר מה-FSP
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר לתקציב שלך גם FSP 350GLN שעולה 190 ש"ח יהיה מעולה.אם אתה מתכנן על שדרוגים רציניים לעתיד היתי לוקח את הליברטי,או שאתה פשוט רוצה ספק איכותי יותר,שקט יותר,יעיל יותר ואיכותי יותר מה-FSPכמובן שאני רוצה ספק איכותי (מאוד). השקט לא הכי קריטי, אבל עדיף שיהיה שקטאם ה FSP לא כזה, אני אעזוב אותואם לא הבהרתי את עצמי מקודם מאוד חשוב לי ספק איכותי ביותרהשאלה אם גם ה HEC שהזכרתי למעלה איכותיכי אם כן אני מעדיף לקחת אותו, כי אז יתקינו לי אותו ביחד עם המחשבאם הליברטי עדיף מה HEC, אז אני אצטרך להרכיב אותו בעצמי, ואז אני אבקש ממכם מדריך להרכבת ספק
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים תיקח את הLIBERTY הוא בהרבה יותר עדיף מהHEC שהציעו לך כאן. בקשר להרכבת הספק אשמח לעזור לך בפרטי... יש לי גם את הספק הזה והוא מספיק שקט ומאוד יעיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.