פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים רציתי לשפר טיפה את העבודה של המחשב שלי ורציתי לדעת באיזה תוכנה הכי מומלץ לעשות איחוי דיסק,כי של וינדוס XP התוכנה בערך משנת 2000.אז על איזה תוכנה אתם ממליצים?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים היו על זה כבר מספר דיונים לפני שכל אחד יתחיל להמליץ לך על תוכנה כזו או אחרת אני רק אגיד שהמסקנה העיקרית מאותם דיונים היא שהכי טוב זה הכלי המובנה בוינדוס. השיפור שנובע מתוכנות טובות יותר מצטמצם מאחר והם תוספות זיכרון רב יותר ומקום ב-HDבשורה התחתונה הביצועים זהים
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים לא יודע ת'אמת,אבל כבר אמרתי לך מה השורה התחתונה.הביצועים ש"תרוויח" כתוצאה מתוכנה טובה יותר יתבזבזו מאחר והיא תדרוש עוד זיכרון וכו'
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים היו על זה כבר מספר דיונים לפני שכל אחד יתחיל להמליץ לך על תוכנה כזו או אחרת אני רק אגיד שהמסקנה העיקרית מאותם דיונים היא שהכי טוב זה הכלי המובנה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים התוכנה המובנית של ה- Windows לא מסוגלת לאחות Page Files , ו- System files .בניגוד ל- Perfectdisk, Diskeeper וכד' ...
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים ניסיתי את PD ואת DK ואהבתי יותר את Diskeeperאם אתה מכיר את עצמך בתור אחד שלא הולך לעשות defrag ידני פעם בכמה שבועות, אז השימוש בדיפרגר חיצוני שעובד בשקט ברקע מומלץ ביותר וישפר את ביצועי המחשב בצורה מאוד מאוד מורגשת (מניסיון).http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=223871.10
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים Yeh, Diskeeper is good.... But now I am in love with Disktrix UltimateDefrag....
פורסם 2007 במרץ 118 שנים לדעתי הם כולן אותו דבר, אני משתמש ב DISKEEPER ומרוצה. אם אני מרגיש בהבדל משמעותי ? לא, התוכנה רצה ועושה תעובדה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.