עבור לתוכן

המלך הוכתר מחדש . . . ASUS Striker Extreme קיבלת BIOS חדש עם23 (!) שיפורים :)

Featured Replies

פורסם

אז ככה, לא סוד שלמלך היו בעיות ומחלות ילדות ואי התאמות בגרסאות ה BIOS הראשונות, אך שבוע שעבר יצא לי לקרוא כתבה באתר חדשות רוסי שישר על ההתחלה בביקורת שלו כתב ששנייה לפני פרסום הכתבה הוא נאלץ כמעט לשכתב אותה עקב יציאת BIOS 0901 . השבוע יצא אותו ה BIOS ואני גאה לומר שבדיוק כשחשבתי שזרקתי לפח 2000 ש"ח,על מלך בלי ביצים, קיבלתי באושר את הניסיון עם הBIOS החדש. הכל נמחק ! כל הבעיות הועפו. לקח להם כחודשיים לשבת ולתכנת אני חושב את הBIOS מחדש כי זאת כמות השיפורים הכי גדולה שראיתי ב BIOS כולשהו בחיים שלי . . . בכל מקרה, קבלו את השיפורים:

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Striker%20Extreme

Version 0901 2007/02/14 update

Description Striker Extreme Release BIOS 0901

1. Enhance memory compatibility

2. Fixed power Fan can't work after S3

3. Set DDR2 Termination Max default Votlage to 1.25V (Memory Voltage is 2.5V)

4. Add patch to support Creative X-FI sound Card

5. Speed up S3 resume time

6. Change CopyRight year from 2006 to 2007.

7. Fixed memory clock mode option may disappear when SLI ready memory is used

8. Finetune USB driving

9. Fixed FSB 1333Mhz CPU clock incorrect

10.Fixed sometime the CPU VID table will be dystroyed

11.Fixed Vcore error when CMOS checksum fail

12.Fixed summary page "CPU ID/ucode ID" string will show "CPU ID/uc" instead

13.Update EZ-Flash version to B319

14.Fixed SETUP hang on when trying to modify "Internal Connector LED" item under Triditional Chinese mode

15.Finetune H/W Monitor Voltage warning range

16.Fixed system hang when Music Alarm play length is over 1 hour

17.Lock 'F8' and 'DEL' function key when after entered EZFlash

18.Fixed Music Alarm auto shutdown when using Presler 3.4GHz CPU with WD1200 HDD and ASUS DRW1612BL

19.Fixed system may show "error loading operation system" message when using CHS mode PATA HDD, and set "Access Mode" to CHS at the same time

20.Fix system will report error when there is Legacy floppy is disabled at the same time when SATA ODD is the only device connected to this motherboard

21.Enhance HDD compatibility

22.Change Max FSB to 650MHz on AI-Booster

23.Fixed CPR fail when overclock too much

ולמי שמבין רוסית, להלן הכתבה המלאה:

http://www.3dnews.ru/motherboard/asus_striker/

אגב, מסתבר שיצאה גירסה שנייה ללוח הזה שליד השם של הלוח על הלוח עצמו כתובה הגירסה החדשה: 1.03 במקום 1.00G. אנשים עם לוח חדש דיווחו על אוברקלוק ב 500 ומעט יותר מגהרץ !

פורסם

טוב לדעת, אני ימסור לחבר שמשתמש ב-striker extreme.. לא שהוא נתקל בבעיה, אבל רשימת התיקונים מרשימה בהחלט.

על הדרך, אני רוצה לומר שבתור לקוח שנוהג להצדיע ללוחות של ASUS , אני שמח מאוד להפטר מהם עם המחשב החדש. תמיד שנאתי את האתר המתלגג שלהם, את ההורדות האיטיות להחריד של דריברים שלהם, את סידור הדריברים באתר, את התמיכה שלהם ואת העיכובים בעדכוני ביוס חשובים. ב-2 הלוחות האחרונים שלי נדפק המאוורר של הצ'יפסט ונאלצתי להחליף לקירור פסיבי. (בלוח האחרון זה קרה תוך שבועיים!). מבחינתי מדובר בעוד איזה מותג... לכל feature יש להם שם מפגיז, אפשר לחשוב מה כבר הם מציעים לעומת המתחרים - עוד מיקרופון? עוד SATA? עוד כמה הפתעות של ביצי-קינדר... יאמר לזכותם הקירור הפסיבי האיכותי ל-striker.

עם כל הכבוד ליציבות והביצועים שלהם, אין שום הילה להכתרת מלכים ;) (עם כמות התיקונים שאני רואה פה בביוס אפשר לאמר שקנית מוצר חצי-מקולקל וחיכית יותר מחודשיים לקבלת שירות כלשהו) אבל אני שמח בשבילך, באמת, אני מכיר את ההרגשה עם ביוס חדש :)

פורסם
  • מחבר

אני אישית גדלתי על ASUS. היה לי

P3V4X

CUV4X

TUSL2-C אינטל 815E האגדי

A8N-SLI DELUXE N FORCE 4

ועכשיו ASUS EXTREME STRIKER. עם 680I.

בכל השנים הללו, למעט מאוורר דפוק על ה A8N-SLI DELUXE שהוחלף מאז לקירור פסיבי בכל הלוחות שלהם אם איני טועה, לא היו לי בעיות מיוחדות. ההיפך, הלוחות שרדו הפסקות חשמל, אוברקלוקים יפים (עם ה TUSL2-C ועם מעבד PIII TUALATIN 1.13 הגעתי מ 1100 ל מעבר ל 1600 מגהרץ, קיצור היו ימים יפים.אני חייב לציין עוד משהו, כשאתה מוכר מחשבים עם לוחות ASUS, אז תלמיד כשלקוחות שלי היו מציצים "מתחת למכסה", ידעו שזה לוח יציב, עם אבא ועם ביוס קל, למשל בלי ההגדרות המטורפות של DFI וכדומה. סה"כ, לא פניתי בחיים לתמיכה שלהם, לא התקלקל לי לוח שלהם טפו טפו טפו ואני מרגיש לקוח מרוצה של החברה הזאת. אפילו עם הלוח ה STRIKER, פסחתי על פאשלת ה SATA המפורסמת בלוחות אחרים. זה פשוט גורם לי להמשיך ולבטוח בהם גם בדורות הבאים, בלוח ה-6 שלהם שאני אקנה עוד 3 שנים ב 2010. :yelclap:

פורסם

גם במחשב והראשון שלי(בן 8 שנים,שעדין אצלי) יש לי ASUS P2B,ובמחשב שלי יש לי P4S800D -X.אני פשוט אוהב את הלוחות שלהם.

אהה ונראה שאסוס באמת השקיעו בתיקון של הביוס של הסטרייקר..

פורסם

תוך יומיים יצא עדכון ביוס נוסף. 1002.

פורסם
  • מחבר

אני יודע עליו, מישהו אפילו שלח לי אותו במייל כבר, אבל פחדתי להתקין כי הוא לא רשמי, וכטכנאי, השילוב של BETA BIOS ו VISTA, נראה לי כמו בשר וחלב :lol:

מאיפה אתם לוקחים את כל ה BIOSים בטא האלה וחדשות על BIOSים שיצאו? יש איזה אתר STRIKER מחתרתי אי שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים