עבור לתוכן

אתר מחשבים ברמה של AnandTech בארץ הקודש?

מה דעתכם על אתר מחשבים ברמה של Anandtech בארץ 37 הצבעות

1. 1. מה דעתכם על אתר מחשבים ברמה של Anandtech בארץ

• מעולה! אתר ברמה של AnandTech בעברית! פשוט חלום!
    • יהיה נחמד לראות אתר רציני כ"כ בארץ...
    • לא נראה לי שהאיכות האנושית (ידע וכו') בארץ מתאימה לאתר כזה.
    • מי צריך אתר כזה פה!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לאתר של טום יש גם מספר מקומות בדיקה: שניים באירופה ואחד בארה"ב.

הוא הפך להיות אתר בסדר גודל בינ"ל. הוא אמנם התנגש כמה פעמים עם אינטל, ודאג לכך שחופש העיתונות לאתרי החומרה יהיה מובטח אבל עדיין יצרניות החומרה תמיד ישלחו לו חומרה לבדיקה. ואותו דבר עם anandtech שהוא אתר המנוהל ע"י בריטים וקצת יתר קטן, אבל עדיין הרבה יותר טוב מאתרי החומרה בא"י. אותו דבר עם sharkyextreme, וhardocp וכו'. האנשים שם גם יותר חרוצים.

פורסם

האנשים שם גם יותר חרוצים.

אני מציע שלא תזלזל באנשים בארץ.

אל תשכח ש"האנשים שם" מקבלים כסף.

פורסם

מה שאנחנו צריכים זה סקופ!!

לפני שטום גילה שמעבד הP3 במהירות 1.13MHZ אז היה לא יציב גם עליו אף אחד לא שם

פורסם

האנשים שם גם יותר חרוצים.

אני מציע שלא תזלזל באנשים בארץ.

אל תשכח ש"האנשים שם" מקבלים כסף.

מקובל עלי, אבל הם היו צריכים להתחיל ממשהו בדיוק כמו שאתה התחלת, לפני שהם הקימו חברות רשומות מהאתרים שלהם שמפרנסות את עצמן.

פורסם

אם כבר מדברים על THG יש לו ביקורת על 4 מערכות קירור מים!

פורסם
:silly:
פורסם

מאיפה אתה חושב שהוא השיג אותן? קנה בעצמו? LOL...

זה אמנם נשמע כמו פרדוקס אבל אתר חומרה אובייקטיבי תלוי ביצרניות החומרה

פורסם

שלום לכולם .. אני מקווה שלא אכפת לכם שאני התערב ואולי אנפץ כמה מיתוסים.

קודם כל .. אני רוצה לומר שהסיבה האמיתית לזה שעוד לא קם בארץ אתר ברמה של אנאנד.. היא כרוכה בהרבה סיבות..

ואני חייב לומר שהיבואנים אינם הסיבה העיקרית לכך.

הסיבות הן בעיקר כסף, אמצעים.. וגיל..

כן גיל. בגיל שלי.. יהיה קשה מאוד לעשות אתר ב"רמה של אנאנד" וגם בגיל של רוב שותפי הפורומים ואתרי החומרה בארץ (מלבד פיסיטיפ.. אותו אני לא משווה כאתר חומרה בכלל אלא באתר מסחרי) מסיבה של זמן.. אמצעים.. עצמאות.. ובעיקר כסף.

אני יכול לומר לכם שזה לא נכון.. בזמן שהייתי בפיסיפרו.. וזה היה מאוד מזמן..היה לי קשר עם יבואנים ספקים וכו'.. ולא התייחסו אלי (לפחות הרוב המאוד גדול) בזילזול! ולהיפך מאוד עודדו אותי ביוזמה שלקחנו.

לכן מיקרוסופט סיפקו מוצרים (שנשארו אצל הצוות).. וגם רשת קשר (לא נשארו אצלנו).. וגם אינטל היו אמרו לתת לנו סמפלים של פנטיום 4!!!

לפני כל האתרים בחו"ל אפילו! אבל אף אחד מהצוות לא טרח להגיע לאסוף את אחד המעבדים!!!

גם היו לוח של אביט שחיכה לביקורת ומערכת רמקולים של אלטק לנסינג עליה הופיעה לא מזמן ביקורת.. באתר הנ"ל.. וגם קיפלנו ג'יפורס אסוס דלוקס בזמנו... ומעבד.. וכו' וכו'...! וגם מחשב נייד .. נכון עומרי??

נכון שזה ישמע לכם עמו קלישאה גרועה.. אבל הלכ אפשרי אם רוצים ועושים מספיק בשביל לממש את זה.

אני לא טוען שזה קל או משהו כזה... אבל אני טוען שאם יקום צוות של אנשים מבוגרים. עם תקציב.. אפילו מוגבל וייזמו להקים אתר חומרה גדול.. וישלמו לכותבים.. הצעירים.. (ואני חייב לציין שאני לא אתנגד לעבוד ולכתוב ביקורות תמורת כסף..ואני משער שהרוב כאן יסכימו איתי. אבל קשה לי לפנות זמן באמצע לימודים ועוד הרבה עיסוקים אחרים בתור נער... לכתיבת כתבות כשאין תמורה ממשית) ניתן להזיז פרויקט בסדר גודל מאוד גדול! בארץ שלנו יש בסיס מעולה לכך! תתפלאו... אתם זוכרים את התקופה שבכלל חנות חשבה על לייבא מוצרי קירור? או לייבא מוצרים אקזוטים (היום כבר פחות אבל פעם היו קשים להשגה) כמו הרקולס.. מארזים מיוחדים.. מערכות קירור מיים זיכרונות לא ג'נריק.. וכו'.. אני טוען שהעניין זז! אני טוען שאפילו לא חייב להיות קהל "מבין" באותה רמה של כולנו בישביל שהאתר יהיה ריווחי! תסתכלו! על רוטר אתר מאוד רווחי הציבור קוראים שלו לא בדיוק משכיל.. וכל בןאדם שיכנס לפלונטר... זיגזג ..פנדה...למיר וכו'... יראה קישור וירצה לקנות מחשב יכנס לאתרי חומרה האלו.. ישכיל מעט ישכיל הרבה.. לא ישכיל בכלל... לא משנה בכלל! האתר יהפך תוך זמן הרצה מסויים לריווחי.

וזאת עובדה בהרבה תחומים!

בקיצור תביעו את דעתכם.

אני חושב שצריך הרבה יוזמה הרבה מוטיבציה... וזה יזוז.. אני לא טוען בשום פנים ואופן שזה קל!

נ.ב תתחדשו על השיפור של הפורום! נראה טוב מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים