פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים החליפו לי ספק כי הקודם נידפק רק שהכרטיס מסך הקודם (6600GT ) עוד לא פה (הוא בהחלפה של האחריות כי הוא גם נידפק) בכל מיקרה לא ראיתי אף מאוורר על הספק והמחשב מאוד שקט מה שכן יש זה הרבה חורי איוורור בחלק האחורי של הספק יכול להיות מצב שהוא בלי איוורור פיזי בכלל?ויכול להיות שהוא יחזיק תמיפרט בצד?גנרי גנרי אבל אולי יהיה טוב הפעם ?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים זה מפרט חלש יחסית,יכול מאוד להיות ש-480W (גם גנ'רי ) יחזיק אם הוא מוציא איזה 300W ב-12V...יש סיבות אחרות שבגללן לא מומלץ לקנות ג'נריים ואתה מוזמן לעיין בסטיקי ולקרוא עליהן.בכל מקרה,לדעתי זה קצת מסוכן שהספק הזה בלי שום מאורר. יש ספקים פסיביים אבל הם יקרים מאוד ומשתמשים ב-HS רציניים מאוד ואני בספק אם זה המצב בספק הזה
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים תפתח את המחשב ותסתכל בפנים, אני מאמין שתמצא שם מאורר 12CM בתחתית.מבחוץ זה נראה כאילו אין לספק מאורר אבל הוא פשוט ממוקם בצורה שקשה לראות אותו.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר תיראה אני רק רוצה שהמחשב יחזיק עד 2008 עוד לא בחנתי אותו אם ה6600GT אבל אם יחזיק יהיה בסדר זה התמונה מבחוץ-חוץ מיזה אני דווקה מרגיש איוורור חלש אבל לא רואה תמאוורר ואין אף רעש מורגש מהספק חוץ מהאיוורור של המעבד אין בכלל רעש [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר כניראה יש איוורור קטן מאוד כי יוצא אוויר רק מוזר לי שאין רעש בכלל מוזר מהבחינה הטובה אבל עדיין מוזר אני מקווה שה6600GT לא יוסיף רעש שהוא יחזור
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים בעיקרון היום זה התיכנון הכי נפוץהוא זול יחסית (מאוורר בודד לעומת 2x 80MM בתיכנונים קודמים) ומאוורר היטב (מאוורר 120MM חזק בערך פי 2.25 ממאוורר 80MM מקביל), ושקט מאוד
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר באמת שקט הרעש של המאוורר מעבד יותר חזק אפילו אבל לא שימנתי אותו אף פעם תגיד איזה שמנים מתאימים למאוורר מעבד ואיך משמנים אותו?
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים לי אישית לא ידוע בכלל שצריכים לשמן מאוררים (לפחות חדשים יחסית) ואני חושב שזה כבר דיון לפורום OC וקירור.בכל מקרה,להשוות את זה למאורר שעל המעבד זו לא חוכמה גדולה,המאוררים שעל המעבדים מרעישים מאוד בדר"כ
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים יש לך מדריך לשימון מאווררים והחלפת (משחה תרמיט) בסטיקי של אוברקלוקינג וקירור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.