פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים שלום לכולם,מה יקרה אם אני אעמיס על המחשב כרטיסים וציודים כאשר אני עדיין אשתמש בספק הגנרי שקבלתי עם המחשב(ספק ב 80 שקל) ?היו לי כל מיני בעיות מוזרות לאחרונה ואני תוהה אם זה יכול להיות בגלל הספק.למשל: ריסיטים, מחשב לא נדלק, כרטיס גרפי מעוות תמונה...האם אתם יכולים להמליץ לי על ספק לקנות ? עד 500 שקל.כדאי לי לקנות ליברטי 400 או שחבל על הכסף (לא עושה אובר-קלוקים) ?איך אני אדע אם זה מתאים לי ללוח אם ולמארז (יש לי מארז HEC גדול) ?בתקווה שזה יפתור לי את הבעיות.תודהגו.מפרט (אבל אני רוצה שיהיה לי ספייר להרחבות עתידיות):(IntelP43Ghz (old socket, not 775(2GB DDR (4 DIMMS motherboard: ASUS P4P800SEשני SATA 160GBצורב DVDמדפסת USBסורק USBUSB BLUETOOTH DONGLEUSB WIFI DONGLENVIDIA PCI 5200 256MBשני מסכים (19 אינץ ו- 17 אינץ, מקבלים מתח בנפרד, לא מהמחשב חס וחלילה)USB SKYPE BOXUSB MICROSOFT 4000 KEYBOARDUSB LOGITECH MX518 MOUSEKVM SWITCH CONNECTED TO PS/2 ports, taking voltageשני CHASIS FANSSERIAL PCI CARD WITH 4 SERIAL PORTSואת כל זה אני מריץ היום עם ספק גנרי.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מה שיש לך הוא ספק ג'נרי ואתה יכול לקרוא פה את כל ההשלכות של הענייןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.msg1546542#msg1546542דבר שני,ציין את התקציב בכותרת בהתאם לחוקי הפורום.בהודעה שלך (בעזרת כפתור עריכה) ציין את המפרט המלא שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.