פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים יש לי בגרות השנה במחשבים(כיתה י) ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה בדיוק יש בבגרות שצריך להכין אתר ולהראות לבוחן?
פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים על איזה בגרות בדיוק אתה מדבר? איזה שאלון?ולא נראה לי שפתחת את הדיון במקום בפורום המתאים..
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אינטרנט יחידה אחת...בגרות פשוט בדיחה אחת גדולה...לא שאל שאלות סתם קשקש קצת על האתרשאל מה זה עוגייה(cookie) וזהו...הוא רואה אם יש לך asp(הגנות אם session) וזהו...בהצלחה על כל פנים...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מי שלומד 15 יחידות מחשבים לומדים יחידה באינטרנט...ואני למדתי באורט אחלה תיכון...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים 5 תיכנות 5 פרוייקט בVB (גרפיקה או database) ועוד 5 ניתוח מערכות+ארגון קבציםכאשר היחידה של האינטרנט נכללת ב5 של התיכנות...
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר אני עושה חמש יחידות ורק הראשונה חייבים לעשות אינטרנט ואז אני מתחיל #c האינטרנט זה רק המבוא..רציתי לדעת אם אתם יודעים איך עושים סיסמה כך שאפשר להיכנס לאתר עם הסיסמה וגם אם ינסו להיכנס לדפים דרך לינק הם יצתרכו סיסמה
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מה הכוונה בסיסמא איך יוצרים את השדהאתה כותב בtype=password...כעקרון אתה צריך לעשות את ההגנה אם session אם ההמשתמש הכניס סיסמא נכונההsession מתעדכן אבל אם הוא עשה טעות אז הsession נשאר אם אותו ערך שקבעתוכך אתה יודע שצריך לשלוח אותו לדף מסויים(לדף הבית או שוב לדף שבו אתה שוב שואל על הפרטים של המשתמש...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.