עבור לתוכן

כמה שאלות על השקטת מארזים - עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז הספק שלי התחיל להגזים עם הרעש שהוא עושה, ואני מתכוון לקנות חדש יחד עם מארז כדי להקטין את החור בראש. יש לי כמה שאלות, אודה למי שיוכל לעזור לי:

קודם כל, כרגע יש לי מע' עם ATHLON 64 3000, לוח DFI עם 2 ג'יגה זיכרון ו RADEON 9800, יש גם 3 הארדיסקים שמסתובבים להם, ובכללי דיי רועש לי.

כרגע יש 2 מאווררים במארז שפועלים אחד מקדימה על ההארדיסקים ואחד על המעבד, וזה מספיק כדי לשמור על טמפ' של 38 מעלות (עם אוברקלוק)

מה שאני מחפש זה מארז שיהיה כמה שיותר גדול ומרווח (אפילו עד גודל TOWER), אבל כמה שיותר שקט.

ממבט ראשון ה AC Silentium T5 Pro נראה לא רע ודיי בתקציב שלי, אבל אני הוא נראה לי דיי קטן. לא מצויין באתר שלהם בשום מקום הגובה שלו. אם למישהו יש אותו ויוכל לעלות תמונות שלו זה יעזור לי. כמו כן מישהו יודע עד כמה שקט הספק שלו?

חשבתי גם לקנות מארז TOWER ג'נרי כמו AOPEN http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/aopenh700b/4.html יחד עם ספק כמו ה ENERMAX SILENCER.

אבל אני לא בטוח כמה המארז הזה, או בכלל, מארזים ג'נרים מבודדים רעשים. למישהו יש עצה בעניין?

או לגבי מארזים אחרים יחד עם ספק שמתאימים לי?

אממ... אהה, התקציב שלי הוא בין 500-700 ש"ח, עדיף כמה שפחות... :)

פורסם

תוסיף בבקשה את התקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

פורסם

הספק נחשב לשקט יחסית למחירו אבל גם הוא וגם המארז ממש לא נחשבים לשקטים במיוחד.

NSK 6500 צריך להיות עדיף ובתקציב.

P150 שעולה 830 ש"ח צריך להיות עדיף עליהם גם מבחינת המארז עצמו וגם מבחינת הספק.

פורסם
  • מחבר

NSK 6500 צריך להיות עדיף ובתקציב.

במה לדעתך עדיף המארז הזה ממארז ג'נרי כמו Compucase 6920 בתוספת של ספק שקט?

כמו כן, לדעתי המארז הזה קצת קטן לי. אתה מכיר משהו טיפה יותר גדול עם אותם תכונות??

פורסם

6920 ממש לא ג'נרי והוא רחוק מכך!

אתה יכול לקחת CM 534 של CoolerMaster שאחרי זיכוי על הספק אמור לעלות כ-450 ש"ח יחד עם FSP 350GLN שהוצע כאן.

בכל מקרה,אתה צריך לתת לנו את המפרט המלא שלך כדי שנדע אם הספק יחזיק

פורסם

P150 שעולה 830 ש"ח צריך להיות עדיף עליהם גם מבחינת המארז עצמו וגם מבחינת הספק.

איפה ראית את ה P150 ב 830 שקל?? אני ראיתי רק 850-865 :silly:

פורסם

אם אתה מתעקש...850 ש"ח

פורסם
  • מחבר

6920 ממש לא ג'נרי והוא רחוק מכך!

אתה יכול לקחת CM 534 של CoolerMaster שאחרי זיכוי על הספק אמור לעלות כ-450 ש"ח יחד עם FSP 350GLN שהוצע כאן.

בכל מקרה,אתה צריך לתת לנו את המפרט המלא שלך כדי שנדע אם הספק יחזיק

ה CM 534 נשמע לי קטן מדי (רק 430 מ"מ). אני צריך משהו יותר גדול...

המפרט שלי נתון למעלה. כרגע הוא עובד יופי עם ספק ANTEC 350W, לא זוכר בדיוק איזה...

אז אתה אומר שעם ה Compucase 6920 יחד עם ספק טוב יהיה לי סופסוף שקט? כרגע נראה לי שאני הולך על ספק 400W לפחות

פורסם

CM 534 הוא סטנדרטי לחלוטין בגודלו ואני לא מבין למה אתה רוצה משהו יותר גדול מזה במיוחד אם זו החומרה שלך (כשאין לך כ.מסך מפלצתי בגדולו)

בנוסף,אני לא רואה סיבה לקחת משהו יותר חזק מה-FSP 350GLN כשיש לך מפרט כזה חלש

פורסם
  • מחבר

אני חושב על שידרוגים לעתיד.

אני לא מאלה שקונים מחשב חדש כל כמה שנים, אני משדרג לאט לאט. ככה שאם אני קונה עכשיו מארז וספק, כשאני ארצה לשדרג את הלוח והמעבד אני לא אצטרך חדשים :)

חוצמזה, שאני שונא מארזים קטנים. הם צפופים ולא נוחים.

איך מבחינת רעש, ה FSP 350? אני רוצה ספק 350-450 וואט הכי שקט שאפשר. על מה אתה ממליץ?

פורסם

FSP 350GLN בהחלט נחשב לשקט יחסית במיוחד לאור מחירו הזול.

אם אתה רוצה שקט,חוזק,איכות זה ליברטי 400 שעולה 430 ש"ח אבל שילוב של זה יחד עם ה-CM 430 יצור לך חריגה של מאה ש"ח בערך

פורסם
  • מחבר

איפה ראית אותו ב 430? הכי מעט שאני מצאתי זה 460...

פורסם

IQPC מוכרים אותו ב-429 נדמה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים