עבור לתוכן

מפרט סופי למשחקים ותכנות ב 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הנה מפרט דומה במחיר אפילו זול יותר, מה אתם אומרים מ IQPC ב 4770 ש"ח! כולל מסך של סוני וסט מקלדת ועכבר אני מסיים את המחשב ב 6500 ש"J

נראה לי שאוכל להנות ממנו (שוב בהנחה שאני לא משקיע את ה 700 שקל תוספת של החלפה ל 8800GTS שכאן כבר מדובר בשיקול שאעשה בעוד שבוע כשאזמין)

[attachment deleted by admin]

פורסם

עדיף כבר את המפרט שלך מ-KSP ורק את הזכרונות תקנה מ-IQPC.

הכ.מסך ב-KSP גם מומהר קצת וגם מגיע עם קירור עדיף ושקט יותר

פורסם

לקנות פרו זה טעות... אתה חי בסרט שעוד שנה-שנה וחצי תוכל לשחק איתו על הגדרות נורמליות וחלק... מפחדים שהGTS 320 לא יהיה מספיק חזק [למרות שהוא כן אני מאמין] לכל המשחק בגלל שאין לו הרבה זכרון אז הפרו יהיה מספיק?...

קיצר גם אם זה היה עוד אלף שקל להשקיע אני חושב שכדאי לך... אפילו לקצץ במעבד [לרדת ל3800] יהיה שווה אם זה המצב היחיד שתוכל להכניס GTS

פורסם

לדעתי המפרט הקודם היה נהדר. מקלדת ועכבר צריכים לעלות גרושים יחסית.

מקלדת טובה יש גם ב-60 ש"ח ועכבר טוב למשחקים יכול לעלות 100-150 גג

תמיד אפשר לקדת ל-HD של 160 כדי לצמצם חריגה אם זה כ"כ עקרוני

פורסם

נכון..

אפשר גם לקחת את הסוני בגרסאת 17" למרות שחבל

אבל לא לוותר על הGTS.. עוד שנה אתה תראה

פורסם

עוד אפשרות זה פשוט לחכות קצת עד שיצאו 8600XXX למינהם שאמורים להיות זולים יותר ואז לקנות אחד מהם

פורסם
  • מחבר

כולכם חכמים להמליץ על סדרה 8 אבל מה אם אני לא מעוניין להוציא סכומים כאלו של 1600-2000 שקל על כרטיס מסך?!

לחכות זו גם לא הצעה הגיונית כי לקנות עכשיו כרטיס ב 300 שקל למשך חודשיים שלושה זה בשביל לחסוך את ה 300 שקל שהכרטיסי מסך האלו יעלו בעוד חודשיים שלוש זה לא פיתרון כי זה בדיוק מכסה את העלות של הכרטיס מסך הזול שאני אקנה עכשיו ולניות עם OB 3 חודשים זה לא הגיוני.

שימו לב שוב:

אני אני לוקח זכרונות כמו שהצעתם שזולים ב 300 שקל, וקונה מקלדת ועכבר זולים יותר וגם שם אני חוסך 100 שקל.

יוצא לי מחשב ב 6700 שקל כולל הכל, ואתם עדיין מתעקשים להוסיף מינימום של 700 שקל או לחכות חודשיים מינימום??

שאלה נוספת, עקרונית היום ה X1950PRO נחשב HIGH END ? איך הוא עם המשחקים שיש היום בשוק? ראיתי ביקורות שלו מצויינות

[attachment deleted by admin]

פורסם

הPRO נחשב היום לטופ של הMID. מין MID-HIGH כזה. ה8800GTS נחשב לטופ של הHIGH (כרטיס המסך השלישי בעולם).

פורסם

יש איזו סיבה מיוחדת שאתה קונה את המחשב מ KSP?

ולמה את המסך הזה? קח ה SONY שעולה 1450 והרבה יותר טוב ממנו.

ואם אתה נעול על ה 1950Pro אז סבבה קח אותו. מה אתה רוצה שנגיד לך?

וברזולוציה של LCD 19 אינץ' הוא מסתדר עם משחקים טוב מאוד *נכון להיום*. עוד כמה חודשים כנראה שתצטרך להתפשר על האיכות של המשחקים.

ה 8800GTS 320MB חזק בערך כמו ה 1950XTX. מבין את ההבדל? והוא גם תומך ב DX10. והוא נכנס בתקציב! תראה את המפרט שהצעתי לך קודם.

אבל אם אתה רוצה לקנות את ה 1950Pro מי ימנע ממך?

פורסם

טעות לא לקנות היום לפחות GTS כשיש כזה תקציב וGTS מתחיל ב 1800-1900 אבל אולי זה רק אני

פורסם
  • מחבר

שמעו אין לי ספק שאני אהנה עם ה 8800GTS אבל עדיין מדובר בתוספת של 700 שקל. ואצלי זה לא עניין של "תקציב" כלומר קח 7000 ותבנה מחשב, אם בניתי מחשב ואני רואה שאני יכול לחסוך אני אחסוך כי זה הכסף שלי.

בנושא KSP אני לא נעול עליהם אני פשוט צריך חנות שתתן לי שירות בכמה מקומות בארץ, והם מתחייבים למחירים הכי זולים, עדיין לא בטוח שאקנה מהם אלא מחנות אחרת ששמה לא משנה אבל יש להם את החלקים שאני צריך והם (שוב) מתחייבים למחירים הכי זולים.

בנוגע לכרטיס המסך, אני משחק אבל לא בטירוף ונראה לי המון כסף להוציא 1800 שקל על כרטיס מסך. לעומת זאת 1000 שקל על כרטיס מסך נחמד כולל VIVO נראה לי הרבה יותר שפוי במיוחד שהביקורות חיוביות מאוד לגביו.

פורסם

זה לא רק כמה תהנה ממנו עכשיו אלא יותר עד מתי תהנה ממנו

זה יותר השקעה לטווח רחוק לקחת את הGTS המוחלש מאשר בשביל הנאה עכשיו

פורסם

שמעו אין לי ספק שאני אהנה עם ה 8800GTS אבל עדיין מדובר בתוספת של 700 שקל. ואצלי זה לא עניין של "תקציב" כלומר קח 7000 ותבנה מחשב, אם בניתי מחשב ואני רואה שאני יכול לחסוך אני אחסוך כי זה הכסף שלי.

בנושא KSP אני לא נעול עליהם אני פשוט צריך חנות שתתן לי שירות בכמה מקומות בארץ, והם מתחייבים למחירים הכי זולים, עדיין לא בטוח שאקנה מהם אלא מחנות אחרת ששמה לא משנה אבל יש להם את החלקים שאני צריך והם (שוב) מתחייבים למחירים הכי זולים.

בנוגע לכרטיס המסך, אני משחק אבל לא בטירוף ונראה לי המון כסף להוציא 1800 שקל על כרטיס מסך. לעומת זאת 1000 שקל על כרטיס מסך נחמד כולל VIVO נראה לי הרבה יותר שפוי במיוחד שהביקורות חיוביות מאוד לגביו.

תסתכל על המפרט שלי, לפני פחות משנה קניתי אותו וחשבתי שהוא בין החזקים באיזור.. מהר מאוד הבנתי שלא רק שהוא לא חזק הוא גם לא שווה כלום ועשיתי טעות גדולה שלא השקעתי יותר ואני כבר כמה חודשים עושה סקר שוק מה שנקרא ומתכנן לקנות מחשב חדש.. אותו דבר יקרה לך עם הפרו אתה תראה

פורסם

יש איזו סיבה מיוחדת שאתה קונה את המחשב מ KSP?

ולמה את המסך הזה? קח ה SONY שעולה 1450 והרבה יותר טוב ממנו.

ואם אתה נעול על ה 1950Pro אז סבבה קח אותו. מה אתה רוצה שנגיד לך?

וברזולוציה של LCD 19 אינץ' הוא מסתדר עם משחקים טוב מאוד *נכון להיום*. עוד כמה חודשים כנראה שתצטרך להתפשר על האיכות של המשחקים.

ה 8800GTS 320MB חזק בערך כמו ה 1950XTX. מבין את ההבדל? והוא גם תומך ב DX10. והוא נכנס בתקציב! תראה את המפרט שהצעתי לך קודם.

אבל אם אתה רוצה לקנות את ה 1950Pro מי ימנע ממך?

8800GTS 320MB חזק יותר מהX1950XTX, גם היום, בכל הבנצ'מארקים. בעתיד בכלל לא יהיה על מה להשוות כשהמשחקים יתמכו DX10.

כמו שאמרתי, הוא כרטיס המסך השלישי בעולם מבחינת יכולות, כשלפניו אחיו הגדול- 640MB והGTX.

מבחינת עלות/תועלת אני מניח שהוא מקום ראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים