עבור לתוכן

מפרט סופי למשחקים ותכנות ב 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

נראה לי שהגעתי לנוסחא המנצחת אחרי מספר בדיקות.

אני עדיין מתלבט כנראה שאחליף את המסך למסך של SONY 19" X95F ב 1600 ש"ח.

בכל מקרה אני עדיין במסגרת של 7000 ש"ח ועוד עם מקלדת ועכבר שנראים ממש טוב.

מה לגביהם באמת למישהו יש ויכול להמליץ או לא להמליץ?

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני כרגע אתייחס למחשב עצמו ללא המסך והמקלדת וכו'.

המחשב עצמו טוב סה"כ,אבל אם תקנה מחנות אחרת אתה תוכל להשיג 2GB זכרונות בכמעט 400 ש"ח פחות. בנוסף תוכל לקנות ספק כמו FSP 350GLN שיחסוך לך כמעט 300 ש"ח ועדיין יחזיק יפה את המפרט. בתקציב הזה אתה כבר יכול לקחת 88GTS 320M!!!

פורסם

בתקציב כזה אתה יכול לקחת באמת איזה GTS 320MB שלא רואה בעיניים את ה 1950 PRO אין מה להשוות בקשר לספק נירא לי שעדיף לקחת במקרה הזה

LIBERTY 400 הוא יספיק ,כרטיס מסך יש לך ב NOA ב 1990 נירא לי של BFG שבה מומהר כבר .

אתה יכול לרדת בזיכרון לאיזה TWINMOSS שהוא יותר זול ...וב NOA יש 2 G של TWINMOS ב 804 שח מציאה .

פורסם

אם לוקחים 88GTS אכן מומלץ לקחת ליברטי, אבל אם ממש לחוצים בתקציב גם NoiseTAker שעולה כמעט 100 ש"ח פחות מהליברטי יהיה פיתרון טוב

פורסם
  • מחבר

בנוגע לזיכרון כנראה שאתה צודק, אני אכין הצעה נוספת מפנדה ואציג לכם.

בנוגע לספק חשוב לי השקט וזה ספק ומארז שהומלצו לי בפורום.

ובנוגע ל 8800GTS חשבתי על זה אבל אני לא בטוח כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס המסך, אם כבר אחסוך את הכסף וזהו.

לפי בדיקות שעשיתי ה X1950 PRO EXTREME אמור להריץ לי משחקים ברמה מצויינת ב 3 שנים הקרובות לא?

אני משחק על רזולוציה של 1280 על 1024 ולא קריטי לי אם אני לא אפעיל בחלק מהמשחקים את כל הפילטרים האפשריים.

על אילו זכרונות היית ממליץ במקרה הזה?

פורסם

להתחשב בכך שהמשחקים הצפויים לנו בשנים הקרובות ייתמכו DX10, לא הייתי ממליץ להסתמך על המקור שממנו הבאת את זה...

Xtract,

NoiseTaker 420W צריך להחזיק מערכת עם 88GTS 320MB טוב מאוד גם אם יעשו OC קטן, נכון?

פורסם

זה כמובן תלוי בהגדרה שלך לחווית משחק. אין ספק שה-88GTS עדיף גם במשחקי DX9 ובצורה מוחלטת במשחקי DX10 מאחר וה-1950PRO כלל לא תומך בזה.

NS 420W יחזיק ללא בעיה

פורסם
  • מחבר

חשוב לי יותר מי מהם יותר שקט

אצלי חווית משחק זה:

קודם כל: FPS ומשחק שרץ בצורה חלקה ברזולוציה טבעית (1280 על 1024 במקרה של המסך שלי)

אחר כך כמה שניתן להעמיס פילטרים עד שאני טיפ טיפה מרגיש שזה כבר פוגע

אין לי בעיה עקרונית להוריד פילטרים

פורסם

הליברטי. וגם חזק יותר,מודלרי,יעיל יותר,איכותי יותר..

פורסם

זיכרון אני כרגע בדקתי אני לא רואה שם את ה תאינמוס ב 804 אבל יש GSKILL ב 904 שח 2G זיכרון 667MHZ

או את זה שבה אם חיטסינקים

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033

פורסם

אז OC לא מתוכנן אני מבין...

זה נראה לי יהיה הכי טוב:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX

מחיר: ¤1033

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי.

לוח אם:

GIGABYTE GA-945P-S3

מחיר: ¤531

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1884

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150

מחיר: ¤441

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤205

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤804

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU

מחיר: ¤230

אחריות: שנה.

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מחיר: ¤430

מחיר סופי: ¤5645

המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

www.iqpc.co.il

+

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 - מסך 19 אינץ' טוב של סוני.

=

7022 שקל.

הכל מחנות אחת (חוץ מהמסך), והמחיר כולל הרכבה ובדיקה.

ולא הייתי מציע לך לקנות מחשב ב KSP. יש בפורום כללי המון אנשים שהתאכזבו מהם.

פורסם
  • מחבר

לא טענתי שלא יהיו משחקים עם D10, פשוט לאור נסיון העבר שלי מהתקופה של TI4200 גם כשיוצאים משחקים עם DIRECTX גבוה יותר אתה יכול להריץ אותו עם כרטיסים חזקים מהדורות הקודמים פשוט בלי פילטרים או בקצב מעט יותר נמוך, אני אני קונה כרטיס כמו מה שהכנסתי בהצעה שלי לפי דעתי בשלוש שנים הקרובות אוכל לשחק משחקים ולא להתבאס, לא טענתי בהכרח שכל הפילטרים יעבדו או שחווית המשחק תהיה 100%, כנראה שבעוד שנה חווית המשחק שלי תרד ל 90% ועוד שנתיים היא כבר תהיה ב 80% אבל זה עדיין מספיק בשבילי[br]פורסם בתאריך: 19.02.2007 בשעה 15:16:31

ההבדל העיקרי הבצעה שלך הוא שחסכת 300 שקל מהזכרונות (הוספת כאלו של CL5 זה לא יפגע בעובדה שמצד אחד אני עם כרטיס מסך HIGH END ומצד שני אני עם זכרונות CL5?5) .

אז הורדת 300 ש"ח זכרונות ו 350 ש"ח מקלדת ועכבר שלא הכנס, והוספת כרטיס מסך שיקר ב 750 שקל ממה שאני שמתי.

בתכלס ההצעה שלך יקרה ב 500 ש"ח משלי חוץ מזה שנתת לי כרטיס מסך יקר ב 500 ש"ח והוספת לו זכרונות פשוטים יותר שלוא דווקא הייתי חושב שמתאימים להשקעה בכרטיס המסך.

(אה וכן OC לא מתוכנן , תודה)

מה אתה אומר?

פורסם

yarin13 מפרט מעולה

פורסם

לא טענתי שלא יהיו משחקים עם D10, פשוט לאור נסיון העבר שלי מהתקופה של TI4200 גם כשיוצאים משחקים עם DIRECTX גבוה יותר אתה יכול להריץ אותו עם כרטיסים חזקים מהדורות הקודמים פשוט בלי פילטרים או בקצב מעט יותר נמוך, אני אני קונה כרטיס כמו מה שהכנסתי בהצעה שלי לפי דעתי בשלוש שנים הקרובות אוכל לשחק משחקים ולא להתבאס, לא טענתי בהכרח שכל הפילטרים יעבדו או שחווית המשחק תהיה 100%, כנראה שבעוד שנה חווית המשחק שלי תרד ל 90% ועוד שנתיים היא כבר תהיה ב 80% אבל זה עדיין מספיק בשבילי[br]פורסם בתאריך: 19.02.2007 בשעה 15:16:31

ההבדל העיקרי הבצעה שלך הוא שחסכת 300 שקל מהזכרונות (הוספת כאלו של CL5 זה לא יפגע בעובדה שמצד אחד אני עם כרטיס מסך HIGH END ומצד שני אני עם זכרונות CL5?5) .

אז הורדת 300 ש"ח זכרונות ו 350 ש"ח מקלדת ועכבר שלא הכנס, והוספת כרטיס מסך שיקר ב 750 שקל ממה שאני שמתי.

בתכלס ההצעה שלך יקרה ב 500 ש"ח משלי חוץ מזה שנתת לי כרטיס מסך יקר ב 500 ש"ח והוספת לו זכרונות פשוטים יותר שלוא דווקא הייתי חושב שמתאימים להשקעה בכרטיס המסך.

(אה וכן OC לא מתוכנן , תודה)

מה אתה אומר?

אין קשר, הזכרונות לא יגבילו אותך בכלל. CL5 יספיק ולא תרגיש הבדל אם לא תעשה OC ותיקח CL4.

אבל הוא באמת שכח לשים מקלדת. מה שאני הייתי עושה הוא לקחת 1GB כעת, ולקנות עוד סטיק עוד חודש-חודשיים. אבל זה לפי שיקול דעתך, ואם אתה חושב שאין לך כח לחכות, אולי באמת כדאי שתיקח את הPRO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים