עבור לתוכן

מפרט מחשב למשחקים ב14000 כולל מסך

Featured Replies

פורסם

אוקיי, רציתי לבקש ממכם חברי היקרים לעזור לי בבנית המחשב הבא שיש לי, כרגע המחשב שיש לי הוא לא רע בכלל אבל אסור להשאר מאחור,

אז ככה, אני צריך מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק אבל לא בזבזני במיוחד, שיהיה טוב לאוברקלוקינג, ושיכלול מסך טוב.

חשבתי שלמעבד יהיה טוב 6600.

הארד דיסק יספיק לי 320 גיגה.

וכל השאר נתון לשיפוטכם, אם אתם יכולים לבנות מחשב עם GTX בSLI מה טוב, אם אתם חושבים שזה לא ישתלם כי אני אצטרך לקצץ הרבה בשאר הרכיבים וGTX אחד יספיק סבבה, אם אתם חושבים ששתי GTS יהיו טובים גם סבבה אני פתוח להצעות.

בתודה מראש רם.

אהה ועוד משהו אם אתם יכולים להעריך מחיר של מחשב קיים בכמה אני אוכל למכור אותו מחיר יד שניה.

המפרט הוא כזה,

AMD ATHLON 3700+ 64

לוח אם K8NULTRA

HDD WD 250GB 16MB SATA2

זכרון DDR SUPERTALENT 2GB

מארז CHENBRO

ספק ENERMAX 420W NOISETAKER

צורב DVD של NEC

כרטיס מסך 7800GT של LEADTECH

מסך 19" של MAG CRT

• תגובות 77
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עם מפרט נוכחי כזה (שאין מה לעשות,נחשב לחזק יחסית) זה פשע לא לחכות ל-DX10 של ATI.

גם ובמידה והם לא יהיו חזקים יותר אז אני מניח שתהיה ירידת מחירים לכרטיסי DX10 קיימים.

פורסם

המחשב הזה מצויין! לפי דעתי אין לך מה לקנות מחשב חדש, אבל אם כן באמת כדאי להחליף רק כרטיס מסך

פורסם

אל תקנה מחשב !

הייתי מת למשחב כזה...

אם אתה רוצה להחליף משהו אז תחליף מסך לאחד שהוא LCD...

פורסם

אני חושב שהוא יכול היה להבין בפעם הראשונה...

עם מפרט נוכחי כזה (שאין מה לעשות,נחשב לחזק יחסית) זה פשע לא לחכות ל-DX10 של ATI.

גם ובמידה והם לא יהיו חזקים יותר אז אני מניח שתהיה ירידת מחירים לכרטיסי DX10 קיימים.

פורסם
  • מחבר

המממ... תאמת אין לי בעיה לחכות, כמה זמן נראה לך עד שיצא DX10 של ATI? ועוד משהו, על איזה מסך אתם ממליצים?

עוד משהו אם אני רוצה להמהיר את המחשב שלי איך אני עושה את זה? והאם זה שווה?

פורסם

OC זה תמיד שווה מאחר ולא צריכים חלקים יקרים במיוחד בישביל זה - מקס' תוספת של גוף קירור שעולה בין 150-250 ש"ח ואתה חוסך מאות שקלים (במקום לקנות מעבד חזק יותר ממהירים מעבד חלש יותר למהירות של החזק) ובכל מקרה יש מדריך באתר להמהרת גם מעבד וגם כ.מסך.

איזה מסך זה כבר תלוי באיזה כ.מסך תקנה.

אני לא מציע לך ללכת על פחות ממסך 20" של DEll.

צריכים לראות איך ישתנו המחירים וכו' אבל לדעתי אפשר גם בשקט לשים מסך 24" איכותי

פורסם
  • מחבר

יש מצב שתוכל לעזור לי בבחירת דגמים?

פורסם

דגמים של מה? של מסכים?

אין הרבה מרחב תמרון לדעתי.

יש שני דגמים של 20" של Dell כשאחד מהם רחב ואחד לא וזה תלוי רק בך לפי ההעדפות שלך. אני אישית היתי לוקח את הרחב.

הדגם 24" הוא 2407 של Dell

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה, אתה תמיד פה בשביל לעזור :P תבורך!

המממ... הדגם של ה24" עולה 4500 בזאפ אולי יש מרום שאתה מכיר שאפשר להוזיל אותו קצת?

פורסם

איך אפשר להמליץ על מסך 24" כשיש לו כ.מ כזה? גם 20" לא מומלץ

פורסם

לא דיברתי על המלצה למפרט הנוכחי שלי.

דיברתי על המסכים המומלצים (ככל הנראה) למפרט העתידי שהוא יבנה. בתקציב של 14K לדעתי אפשר לשים בשקט 24" מה שמשאיר עוד כ-9000 ש"ח למחשב עצמו שבתקציב הזה אפשר לדחוף בשקט 88GTX או DX10 עתידי של ATI

פורסם
  • מחבר

בזמנו שקניתי את המחשב עשיתי קצת מחקר וממה שראיתי המסכים VIEWSONIC היו בין הטובים, השאלה שלי האם הם משתלמים? והאם הם באמת טובים כמו שהתרשמתי?

פורסם

פה (או לפחות אני) לא מדבר על חברות אלא על דגמים ספציפיים.

בכל מקרה לדעתי המסכים הללו של Dell עדיפים ואני בכלל לא חושב שיש מסך 24" ל-VS

פורסם
  • מחבר

Dell it is then. רק שאלה אחת נותרה בעינה, סך הזמן שעלי לחכות ליציאת DX10 של ATI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים