עבור לתוכן

שמירת מצגת עם שיר ושליחה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הכנתי איזה מצגת וצירפתי אליהם שיר שנמצא על המחשב.

עכשיו, אני רוצה לשלוח אותה למישהו עם השיר, אבל השיר לא נשמר עם המצגת, בתוך הקובץ עצמו או משהו כזה.

הוא עדיין מופנה ל-path המקורי שעל המחשב שלי.

בקיצור, איך אני מעביר את המצגת עם השיר למחשב אחר ושזה יעבוד כרגיל.

לשלוח גם את השיר ולהוסיף אותו שוב בעריכה במחשב אחר?

תודה מראש,

אדם

פורסם

הבעיה היא שבמצגת שלך מופיע שמיקום הקובץ של השיר הוא במקום מסויים מה שאצל חבר שלך כשאתה שולח לו זה לא שם. לכן כשהוא מנסה להקשיב לשיר תוכ"ד המצגת הpower point לא מצליח לאתרו.

אפשרויותיך כדלהלן:

1. לשלוח לו את קובץ השיר כפי שהוא ולבקש ממנו למקמו היכן שאתה מיקמת ואז זה יעבוד. יתרונות: איכות קובץ השמע נשארת. חסרונות: קצת מסורבל, מטריח את הנמען, לא ריאלי כשרוצים לשלוח להרבה אנשים.

2. להמיר את הקובץ ל wave יש מיליון תוכנות באינטרנט, ואז להכניס אותו למצגת כאפקט קול בשקופית הראשונה. סמן את האופציה שלא יפסיק אחרי שהשקופית הבאה עולה אלא אחרי זמן מסויים (חשב בעצמך על פי מספר השקופיות כפול הזמן שאתה רוצה להקצות לתצוגת כל שקופית.).

כמו כן כשאתה שומר את המצגת שמור אותה על *.pps ולא על ppt. מה שזה אומר שזו מצגת להצגה ולא לעבודה. כשתפעיל אותה היא מיד תפעיל את התצוגה ולא את המסך של הPower point. היתרון הגדול הוא שהמצגת והקובץ השמע יופיעו לך כקובץ אחד. עד כאן היתרונות.

חסרונות : ייתכן ולא תוכל להשתמש באפקטים קוליים בהמשך בנוסף לשיר.

ההמרה של הקובץ לwave מנפחת אותו מה שייצור לך קובץ גדול (כמה מגה...) ויקשה על שליחתו במייל. אפשר להמיר אותו ולבחור בפונקציות של ההמרה לאיכות נמוכה יותר. אבל זה יהיה מורגש, שהאיכות נמוכה. מצד שני אפשר דרך אימיול וכו'

אמנם השיטות דלעיל קצת פרימטיביות אבל זה מה שאני הצלחתי להעלות בידי. אם יש למישהו פתרון טוב יותר אשמח לשמוע.

כמובן את הכול תנסה ותראה מה יותר טוב לך.

שאלות יתקבלו בשמחה. מקווה שעזרתי בהצלחה

פורסם

הטמעת MP3 במצגת פאוורפוינט :

http://www.technologytrish.co.uk/pptembedmp3.html

אתה בעצם עובד על הפאוורפוינט ואומר לו שה MP3 שלך הוא WAV

לאחר מכן אתה מטמיע אותו במצגת, לפי הדרך ש mci10mat הסביר על הטמעת WAV.

זה היה רבע שניה בגוגל :)

בהצלחה

פורסם

מודה ועוזב ירוחם...

נפלתי על צעירות לא בדקתי בגוגל...

סחתיין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים