פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים שפות חדשות כמו C# ו JAVA שעובדות עם VM דווקא מסתירות ממך את האפשרות להגיע לאיך המכונה עובדת, מכיוון שאתה משתמש במכונת אבסטרקציה שהתפקיד שלה לתרגם בזמן אמת את הקוד לקוד מכונה. יש לזה לפעמים יתרון, מכיוון שה VM יכול לנתח את זמן הריצה של הקוד ולשפר את האזורים הקריטים בו ע"י התאמה מיוחדת למעבד שרצים עליו.גם לא כל מתכנת צריך לדעת מה הולך מתחת למכונה, זה תלוי בסביבת העבודה, היום עם כח המיחשוב הענקי שיש לכל אחד בבית / משרד לעומת מה שהיה פעם, גורם לזה שלמתכנתים איכפת פחות ופחות איך לעשות דברים טובים, אלא לעשות דברים שעובדים. לראיה משחקים של פעם שכדי לרוץ השתמשתו בטריקים רבים ותכנות ב ASM, והיום שמשחקים כתובים במנועי ענק עם דרישות מפלצתיות.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים לא אמרתי אם זה חשוב או לאאמרתי פשוט אם מישהו ממש רוצה ללמוד לעומק...וגם אני עושה את הקורס הזה (MIPS) אמור להיות בקרוב מבחן ראשון...
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים תקופת המבחנים(של מועד א לפחות) הייתה להסתיים היום. לא עשית בזה מבחן עדיין?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים לא, אני לומד את זה במקביל לתיכון, אז כל תוכנית הלימודים שלנו שונה.. אני בכיתה י'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.