פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים אם אני מתחיל ללמוד עכשיו שפת תכנות (רמה מקצועית) איזה עדיף? C# (C Sharp(C++
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים יותר נפוצה ? בכלל לא בטוח...בכל מקרה, אכן C# מסתירה ממך הרבה נושאים כמו ניהול זכרון, סיפריות בסיסיות, ירושה מרובה, תבניות ועוד דברים רבים, ואפשר להתחיל ליצור איתה דברים הרבה יותר מהר. יש גם את Java שבבסיס שלה יש אפילו פחות דברים ללמוד מ C#.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים ולא כדאי שהוא יבין מה קורה מתחת למנוע???לא נראה לי שכדאי להתחיל עם c# או c++... הכי טוב להתחיל עם c לפחות לדעתי.
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים הכל שאלה של מה הוא רוצה להשיג בזה... לא כולם צריכים להבין הכל כדי לעשות משהו, למען האמת הרוב גם לא מבינים / רואים את התמונה הכוללת ואין להם בסיס רחב ומוצק. אם הוא לא מתכוון לעשות דברים מאתגרים באמת, אז אין צורך לדעת את הכל...
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים הטענה הכל כך נפוצה שאומרת שקודם כדאי להתחיל ללמוד C ואחרי זה C+משהו (C++ C# וכו) טיפשיתאני רואה היום דורות של תכניתנים חדשים שלא יודעים C וזה חיסרון רק אם אתה צריך לגייס אותם לפרוייקט ב- Cאבל מאידך הם מבריקים ב- #C ודווקא אי ידיעת שפה פרוצדורלית משחררת את המחשבה מכבלים של שיטות תכנות ישנות והם יותר יצירתיים מתכניתנים וותיקים שיודעים כמה שפות
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים השאלה גם באיזה תחום אתה רוצה לעסוק... שפות "מתקדמות" לא מתאימות לסביבות זמן אמת וכו'.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אני אישית התחלתי מC, והמשכתי לC++ זה נראה לי באמת הכי טוב ככה...בכל מקרה, אם ממש מעוניינים להבין מה הולך מתחת למנוע צריך ללמוד גם שפת סף ומכונה...
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מיפסייצוג הפקודה זה לא החומר הכי חשוב בקורס(למעשה, זה היה סעיף של 3 או 5 נקודות היום).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.