עבור לתוכן

החלטתי להחליף מחשב סוף סוף. תקציב 8000 גג. צריך גם מסך איכותי.

Featured Replies

פורסם

שימושים: עריכה, גיימינג, אינטרנט. להכניס בתקציב vista premium home..

השאלה היא כזאת... האם כדאי לי להמתין ליציאת הDDR3 בזכרונות, או לחילופין ליציאת מעבדי הדור הבא של amd ? ולחכות לירידת מחירים? או בכלל לכרטיסים של הדור הבא של AMD-Ati???

עריכה: משהו שיריץ את crysis על הכי גבוה חלק.. נכנס בתקציב?

פורסם

ויסטה לא ממש מומלץ.. עדיף להשאר עם XP PRO

אבל החלטה שלך... חוץ מהעיצוב הבנתי שהכל אותו דבר... תוריד סקין לויסטה ויש לך וינדוס ויסטה.. אפשר להגיד

ואני גם במצב שלך

עדיף לחכות עד שיצאו הכרטיסים של ה DX10 ואז לקנות כרטיס מסך שתומך... המחירים גם יירדו

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות?

פורסם

הוא אומר שהוא רוצה להריץ את קירסיס על מקס' לא ? אז אתה חייב כ.מ DX10>>>תמיכה תוכנתית ב DX10 = ויסטה !

אתה ממש לא יכול להוריד את ויסטה ? רק שזה הרבה כסף,אני לא יודע סכום מדוייק אבל ניראה לי סביבות 500 ובסכום הזה אתה יכול לקחת מסך יותר טוב\רמקולים סבירים !

שאתה אומר עריכה למה את מתכוון? עריכה של מה ?

ואני יכול להגיד לך שאם אתה רוצה\יכול לחכות אז אל תחכה יותר מידי כי כל פעם יוצא משהו חדש וגם הדברים שציינת יוצא בכלל עוד הרבה זמן (פרט ל- לכ.מ).

וד"א אל תקפיץ סתם ככה זה לא ייתן לך כלום חוץ מהזהרה ! (מנסיון)

פורסם

OC מתוכנן?

אם לא אז:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX

מחיר: ¤1033

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי.

לוח אם:

GIGABYTE GA-945P-S3

מחיר: ¤531

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1884

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150

מחיר: ¤441

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤205

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤804

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU

מחיר: ¤230

אחריות: שנה.

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מחיר: ¤430

מחיר סופי: ¤5558

מ- IQPC. כולל הרכבה ובדיקה במעבדה.

+

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 - מסך 20 אינץ' רחב. מסך מעולה.

=

7940 שקל.

עכשיו יש קצת בעיה עם הויסטה... אתה חייב לקנות אותה?

אם כן רד בהארד דיסק ל 160GB ותחסוך איזה 100-150 שקל, רד בלוח למשהו קצת יותר פשוט ותחסוך איזה 50 שקל, אולי אפשר לקחת עכשיו סטיק אחד של ג'יגה זיכרון במקום 2 ולשים את השני שיהיה את הכסף ולחסוף איזה 400 שקל...

או לחכות חודש-חודשיים ולקנות כרטיס מסך תומך DX10 למיינסטרים כמו 8600GT או משהו בסגנון ולחסוך כמה מאיות... אבל ה 8800GTS יותר חזק.

פורסם

למה לוקחים את הלוח הזה ^^^ ולא IL9 PRO ?? אני לא מבין הרבה אבל ניראה שיש להם אותם פיצ'רים לא ?

חוץ מזה (שגם לא בטוח) מפרט מעולההה !!! ותעשה טובה,תוותר על הקנייה של הויסטה,זה לא ייתן לך כלום חוץ מכמה מאות שקלים חסרים בכיס !

פורסם
  • מחבר

אני מבין. אבל אם אני רוצה תמיכה בcrysis מלאה.. אני צריך תויסטה??!?? כדאי? או שכדאי להעלות תתקציב.. יש לי מסך מעפן 17 אינצ', כאילו הוא טוב, אבל לא בשביל כרטיס high-end.... samsung 793DF

אז מה אתם אומרים? עוד הצעות? דרך אגב, אני לא רוצה רמקולים, לא עכברים לא מקלדת.. רק מחשב ומסך טוב, ו16ms לא טוב למשחקים...!

פורסם

אני מבין. אבל אם אני רוצה תמיכה בcrysis מלאה.. אני צריך תויסטה??!?? חייב וויסטא בשביל להריץ CRYSIS (במקרה שלך )כי המשחק כמו שאתה רוצה שיעבוד יצתרך כרטיס DX10 והווינדוס היחיד שיש בו DX10 זה הוויסטא. ו16ms לא טוב למשחקים...! במקרה הזה זה בסדר המסך הזה הוא האחד מהמומלצים ביותר

למה לוקחים את הלוח הזה ^^^ ולא IL9 PRO ?? אני לא מבין הרבה אבל ניראה שיש להם אותם פיצ'רים לא ?

הלוח אם הזה גם מצויין החיסרון היחיד שלו זה בחוסר RAID כלשהו אבל היתרון שלו הוא שני חריצי PCIE למערך כרטיסים

פורסם

יש לך מסך בסדר גמור ולא ניראה לי שכרגע כדאי לך להוציא כסף על מסך אלא אם אתה חייב

בקשר לקניה של הויסטה.. או שתדחה את הקניה כדי שירדו המחירים או שתשיג איכשהו

פורסם
  • מחבר

המסך הזה תומך 1280\1024 ב60HZ מה טוב בזה?!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים