עבור לתוכן

מישהו נמצא בשרת EONAR במשחק WOW?

Featured Replies

פורסם

יש לי דמות Mage, במשחק World Of Warcraft, ואני משחק בשרת Eonar בצד בני אדם.

הגוליד שהייתי בה התפרקה, ועכשיו אני נמצא באחת עם דמויות גבוהות (כולנו מעל ל-50), רק שיש בקושי 14 איש פעילים בו זמנית :-\.

אם מישהו נמצא בשרת הזה ונמצא בגוליד עם הרבה חברים, אז בבקשה תרשמו כאן את השם שלה ואת שם ה-GM כדי שאני אוכל לנסות ולהצטרף.

אם לא, אז איך אני משיג גוליד טוב? אני שולט כמעט מצויין בדמות היחידה שיש לי, בשלב 54, וכל פעם שאני שולח בצ'אט שאני מחפש גוליד, אז מחזירים אליי תשובות רק גולידות קטנות!

פורסם

יש לך את ה- Burning Crusade?

למיטב הבנתי אין טעם לשחק עכשיו אם אן לך את ה- Burning Crusade, ואף גילדה טובה לא תרצה אותך אם אין לך את ה- Burning Crusade.

פורסם
  • מחבר

יש :)

פורסם

אם יש מהשרת שלך אופציה של הגירה חינמית לשרת אחר, תעבור שרת...

אני משחק ב Executus (בצד ה alliance, פתחתי דראני דנדש, ואני מעלה אותו עכשיו... (כרגע 16))

פורסם
  • מחבר

בדקתי ישר כשיצאו עם ההודעה הזאת, אין מהשרת שלי לאחר הגירה חינמית :-\

ולקח לי 4 חודשים להגיע לשלב 54, להתחיל מחדש על שרת אחר, לא בא בחשבון בשבילי :-X

פורסם

לי לקח גם המון זמן להעלות את הוורלוק שלי ל-43

אבל בכל זאת נטשתי אותו בשרת ה RP שהייתי בו, ועברתי לשרת PVP שיש בו קצת אנשים שאני מכיר

אני מרוצה מזה, כי לפחות אני לא מת משעמום כמו בשרת הקודם....וגם אני מרוצה מהדראני-פריסט החדש שלי

פורסם

אני מכיר את ההרגשה

אני בסילברמון בהורד, לא רק 14 אנשים אבל עדיין 3.5 של אלייאנס לעומת1 של הורד ברטיו

ואם זה לא מספיק, כל הגילדות סגורות ויש שם כל מיני אידיוטים שאני לא סובל

אז כרגע אני סתם פה ושם עד שיהיה migration חינמי עוד פעם כשהסרבר יתמלא עוד יותר בגלל שמאיזו שהיא סיבה ממשיכים לבוא עוד ועוד שחקני אלייאנס לשם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים