עבור לתוכן

מה עדיף לקנות? e6300 או amd 4200/4600 כפול ליבה?

Featured Replies

פורסם

הוא סתם מקנא שAMD מפגרת מאחורי אינטל בהפרש גדול אז הוא מנסה לגרום לאנשים לקנות בכח מוצרים מהחברה שבה הוא עובד..

אבל זה בסדר, גם אני אם הייתי עובד שם הייתי מנסה למכור לאנשים חארטות כדי שיקנו את המוצרים האלה..

:screwy: פששש... כמה שטויות המודם שלך צריך להעביר לרשת.

AMD מפגרת בהפרש גדול :lol: הצחקת אותי, במחיר של E6300 אתה קונה מעבד חזק יותר בסטוק גם עם חלקים פשוטים יותר,

תוסיף את התמיכה של סוקט AM2 למעבדים העתידיים של AMD, וקיבלת עסקה משתלמת: ביצועים טובים במחיר זול+תמיכה לעתיד מוצקת יותר מאינטל.

• תגובות 56
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בואנה אנשים מה נסגר איתכם???

כולה הבנאדם שאל מה עדיף לקנות ואתם לקחתם את זה שוב לדיון מעפן איזה מעבד עדיף לאוברקלוק.. :screwy:

חלאס עם זה..מתי תבינו שרוב האנשים לא עושים ולא יעשו OC אז למה מועלים הדיוני סרק האלה?

הפורום הזה מתהדר בלעזור לאנשים..ולבנתיים מה שקורה כאן זה מלחמה של משועממים מה יותר טוב ומה פחות..מי שישמע אתם מקבלים מהחברות האלה כסף :kopfpatsch:

אז די עם זה זה כבר הפך להיות לעוס מכל הכיוונים...תדברו לעניין ומה שמעניין את רוב משתמשי המחשב ולא זה לא OC

פורסם

היום פעם ראשונה בחיים שלי שעשיתי אוברקלוק

ויש לציין שהקונרו חיית אוברקלוק

ללא כל מאמץ הגעתי ל e6600

והיד עוד נטויה .......

אורי בגלל כל הויכוחים שלך אתה מפסיד מעבד נדיר !

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז די עם זה זה כבר הפך להיות לעוס מכל הכיוונים...תדברו לעניין ומה שמעניין את רוב משתמשי המחשב ולא זה לא OC

צודק! רוב האנשים קונים לפי עומק הכיס.

פורסם

:screwy: פששש... כמה שטויות המודם שלך צריך להעביר לרשת.

AMD מפגרת בהפרש גדול :lol: הצחקת אותי, במחיר של E6300 אתה קונה מעבד חזק יותר בסטוק גם עם חלקים פשוטים יותר,

תוסיף את התמיכה של סוקט AM2 למעבדים העתידיים של AMD, וקיבלת עסקה משתלמת: ביצועים טובים במחיר זול+תמיכה לעתיד מוצקת יותר מאינטל.

חחח אהבתי את הבדיחה בהתחלה :hat:

בכל מקרה.. אם אתה לא שם לב, הדבר היחידי שאתה מציע עד עכשיו הוא ללכת על מעבד זמני (מכוון שהמעבדים הנוכחים של AMD לא טובים מספיק) וללכת על שדרוג בעוד כמה חודשים.. זה נשמע לך הגיוני? :| מי קונה מחשב בכמה אלפים כדי להחליף אותו בעוד כמה חודשים..?!

חוץ מזה שזה תומך בעמדה שלי שAMD לא קרובה לINTEL בינתיים :) (בינתיים כי אני באמת מקווה שהם יציעו משהו יותר טוב מאינטל :))

פורסם

היום פעם ראשונה בחיים שלי שעשיתי אוברקלוק

ויש לציין שהקונרו חיית אוברקלוק

ללא כל מאמץ הגעתי ל e6600

והיד עוד נטויה .......

אורי בגלל כל הויכוחים שלך אתה מפסיד מעבד נדיר !

אתה באמת חושב שההבדלים בין E6300 ל-E6600 הם רק מהירות שעון :kopfpatsch:

ואם כבר אתה על לינוקס אז תנסה את גרסת ה-64 ביט ואז תראה שהמעבד שלך פשוט דרק ב-64 ביט בגלל זה>>

MacroFusion ops לא נתמך ב-64 ביט.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אורי face it אני עם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שידוע שאי אפשר להגיע רחוק

איתם באוברקלוק . הגעתי עד ה 6600 המהולל שמשאיר עשן לתותחי amd

וההבדל בין המעבד שלי ל 6600 הוא הזכרון קש בלבד שזה 1.5 % ביצועים לא יותר

פורסם

1.יש בנצ'מארק שמראה הבדלים בין 6600 ל6300 באותה מהירות שעון, בממוצע 3.5% אם זה באמת מעניין אותך

2.ועדיין, גם ב64 ביט הC2D טוב יותר מהK8, יש מספיק בנצ'מארקים ברשת...

פורסם

שיף בשתי מילים

אורי - צא מהסרט

אני יודע שליפעמים יוצא שאתה קונה משהו הכי חדש ואז אוכל אותה שיוצא משהו ממש טוב כמה ימים אחרי :P

פורסם

אורי face it אני עם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שידוע שאי אפשר להגיע רחוק

איתם באוברקלוק . הגעתי עד ה 6600 המהולל שמשאיר עשן לתותחי amd

וההבדל בין המעבד שלי ל 6600 הוא הזכרון קש בלבד שזה 1.5 % ביצועים לא יותר

הבדל של 2 מגה ל-4 מגה קאש הוא רק 1.5% :screwy: מה יהיה איתך? צא למד את החומר.

ל-AMD יש מקבילים ל-E6600 שהם 5000, 5200, 5400, 5600, את ה-FX אני לא מחשיב כי הוא סתם יקר.

עכשיו תחשוב אם בארכיטקטורת K8 יש ל-AMD מקבילים ל-C2D בסטוק, אז תאר לעצמך מה K8L תעשה לאינטל...? :bash::lol:

פורסם

אין לAMD שום מעבד שמתחרה ב6600, בטח שלא מעבד שמתחרה ב6700/6800

יש בנצ'מארק שמראה שיפור ממוצע של 3.5% עם 4 מגה מטמון, צא ולמד את החומר.

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238916.msg2104237#msg2104237

וזה רק מוכיח את הטענה שלי, לוחות פשוטים מגבילים באוברקלוק.

הבחור בקושי התחיל את תהליך האוברקלוק, אז אל תקפוץ למסקנות. מה גם שיש פתרון מאוד פשוט לעניין - E4300.

לגבי ה-X2 5000+ שאתה מהלל כל כך - סתם מעבד חם, אוברקלוקר גרוע, ובעל ביצועים בינוניים בסטוק. ולי יצא להתעסק גם איתו, וגם עם מעבדי Core.

פורסם

אורי אתה בינתיים מפסיד מעבד נדיר , בגלל מחלת האנטי אינטל שלך :screwy:

אבל אתה מחכה לקיץ ואני מבין אותך ותאמין לי שאני מחכה ליום שאראה אותך משוויץ בפורום שלנו עם בנצמארקים

ותוצאות אובר קלוק גבוהות ל k8l :smile1:( או איך שלא קוראים למעבדים החדשים של amd)

פורסם

זה פשוט לא ייאומן...אתם עדיין מקשקשים מה יותר טוב ל-OC

מה שחשוב שעדיין נשארתם באותו נושא של פותח הת'רד... :bash:

אני מזה בטוח שעזרתם לו להחליט...

טוב אין מילים זה פשוט דפוק לגמרי מה שהולך כאן...ויכוח ילדותי וחסר תכלית לחלוטין

10 אנשים רבים למי יש מעבד טוב יותר..

וואי וואי עם זה היה ויכוח על מי יותר טוב במיטה מה היה הולך כאן???

בטח אורי היה אומר של הויברטור של-AMD הכי חזק ואפשר לעשות לו אובר קלוקינג עצבני ולכן דגם 500 + גומר את הבחורה

ואז איזה חסיד אינטל היה קם ואומר מה פתאום ויברטור C2D פי מיליון יותר חזק במיטה וגם יותר חזק ב-OC לכן שווה לקחת אותו

יאללה חלאס כבר עם הדיון הזה הוא לא מביא לשום מקום

:xyxthumbs:

פורסם

בשביל סקס חזק ואיכותי צריך לשלם אותו דבר במחשבים :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים