עבור לתוכן

מבקש עזרה בקניית מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, קודם כל אני רוצה להציג את עצמי... אני חדש בפורום.. וקוראים לי אלכס..

עכשיו... לבעייתי..

קניתי מחשב מרשת מחשבים המוכרת לכל ksp פעם שניה או שלישית ואני מרוצה ממנה כמו שמרוצים ביום החתונה ... (אני ממש לא מרוצה ממנו!)

תמיד קניתי מהם מחשבים במבצע... ואחרי הפעם השניה אמרתי לעצמי שאני לא אקנה יותר מחשב במבצע אבל שוב נפלתי...

אז ככה... כל פעם שאני מפעיל את המחשב ומתחיל לשחק.. וא משנה באיזה משחק.... אם זה משחק ששוקל הרבה.. או משחק אפילו בנענע... המחשב פשוט נופל... עושה ריסטארט.. ולא תמיד אחרי הריסטארט הוא עולה... כאילו צריך מדי פעם לחכות 20 דקות ואז שוב להדליק. עכשיו כל פעם שאני בא לksp ובוכה להם אז הם אומרים שנאסף אבק כל פעם מחדש וזה מחמם את המחשב.. והוא עושה ריסטארט.. עכשיו זה הגיוני וסבבה.. אבל עד כמה אפשר? עם כל מי שאני מסתובב איתו.. אני היחידי שמנקה את המחשב מאבק פעם בחצי שנה או אפילו פחות.. השאר מנקים פעם בשנה.. וגם ה בקושי...

עכשיו אני גם רוצה לקנות מחשב חדש ולהשאיר כמה חלקים שלא צריך בעיקר להחליפם.... יש לי הארד דיסק של 80 ג'יגה, זכרון ראמ נראה לי 512.... צריך להוסיף לפי דעתי... וכרטיס מסך יש לי ג'י פורס 5500 לדעתי אפשר להשאיר אבל הוא גם עושה קצת בעיות...

אתם יכולים להמליץ לי על מקום לקנות בו מחשב? (לא ksp) ומה לקנות... אני רוצה בעיקר למשחקים... ולעבודות...

התקציב המשוערך הוא בערך 3k 3.5k לא צריך להגזים.. ואני לא צריך מסך, לא צריך מקדלת ועכבר ואמממ לא צריך מסך

פורסם

מפרט מ IQPC -

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX

מחיר: ¤627

אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2V

מחיר: ¤456

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL

מחיר: ¤761

דיסק קשיח:

HITACHI DESKSTAR 160GB 8MB 7200 RPM ATA100

מחיר: ¤337

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤205

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5

מחיר: ¤426

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN

מחיר: ¤417

אחריות: שנה.

מחיר סופי: ¤3296

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים