עבור לתוכן

שדרוג המחשב 1500 שקל!

Featured Replies

פורסם

ככה אני מחליף לוח אם (נשבר לי מAGP )

מעבד כי אין יותר לוחות תואמים!

זכרון וכרטיס מסך

מה יש לי כרגע:

P4 2800 MH"Z

FX5500

P4P800 SE

זכרון KINGSTON 512

לא מKSP

מעבד תמצאו את המעבד הכי זול (לפחותת שווה ערך למעבד שלי מצדי שיעלה 200)

זכרונות לפחות GB1

כרטיס מסך משהו זול אני ישדרג בעתיד שוב!

לוח אם תומך PCI E

פורסם

לפי דעתי כדאי שתחסוך לכיוון ה3000 אם אתה רוצה שיפור משמעותי

ואל תשכח שאתה צריך ספק נורמלי שיחזיק את הכל

פורסם

אפשר להביא לך שיפור ב1500 אבל הוא לא יהיה שווה את זה רק הזיכרון יעלה 700 שקל בערך מה שמשאיר לך 800 שקל לכרטיס מסך לוח אם ומעבד

בקיצור כמו שאמרו מעלי תחסוך ותקנה מחשב חדש אני לא רואה משהו שכדי להשאיר במחשב הזה

פורסם
  • מחבר

אפשר להביא לך שיפור ב1500 אבל הוא לא יהיה שווה את זה רק הזיכרון יעלה 700 שקל בערך מה שמשאיר לך 800 שקל לכרטיס מסך לוח אם ומעבד

בקיצור כמו שאמרו מעלי תחסוך ותקנה מחשב חדש אני לא רואה משהו שכדי להשאיר במחשב הזה

תראו קניתי את המשחב לפני שנתיים וחצי, ועשיתי שטות שלא קניתי לוח אם נורמלי (טוב את האמת לא הבנתי כלום).

למרות שבעקרון אולי כדאי לי לחקות עוד כמה זמן ואז לקנות מחשב נורמלי. אבל הבעיה שלי היא אחרת הרכיבים במחשב ישנים מדי, וכדי

לשדרג חלק אחד צריך להחליף את כל המחשב!

פורסם

הבסיס למחשב שלך לא רע בכלל, אני ב-1500 ש"ח הייתי משדרג את המחשב, מוסיף זיכרון ומשנה את הכרטיס מסך לחזק יותר (ויש הרבה כאלה גם ל-AGP)

פורסם

במקומך הייתי קונה עוד סטיק של 512 מגה ב 250 שקל, קונה כרטיס מסך (7600GT ב 800 שקל או שאם אתה ממש רוצה כרטיס טוב אז X1950Pro ב 1200 שקל, אבל אז כבר יש מצב שהמעבד שלך יתחיל להגביל את הכרטיס מסך...), וקונה ספק נורמלי כמו HEC 400TRT אם יש לך אחד ג'נרי... או Liberty 400W שיכול לעבור איתך גם למחשב הבא...

מחשב כזה יחזיק לך משחקים לא רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים