עבור לתוכן

הזמנתי מחו"ל QX6700 ES ב 940 דולר כולל משלוח! שווה?

Featured Replies

פורסם

ויהיה את כל זה בנחלים כן... ?

מה זה נחלים? אני מדבר על Nehalem.

• תגובות 107
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו... תן להנות מהאפשרות שזה או מעבד ישראלי בינתיים..

:smile1:

פורסם
  • מחבר

שמע אני חושב שמעבד הזה QX6700 אני מקבל במחיר הכי טוב שאפשר...ואני הולך להנות ממנו בכל המשחקים הבאמת רציניים שיצאו ממש עוד קצת...כמו CRYSIS וכן אפילו כמו C&C3 ועוד.....כי סך הכל פיזיקה עדיין פיזיקה...ופיזיקה ברובה זה על גבי המעבד.....

פורסם

שמע אני חושב שמעבד הזה QX6700 אני מקבל במחיר הכי טוב שאפשר...ואני הולך להנות ממנו בכל המשחקים הבאמת רציניים שיצאו ממש עוד קצת...כמו CRYSIS וכן אפילו כמו C&C3 ועוד.....כי סך הכל פיזיקה עדיין פיזיקה...ופיזיקה ברובה זה על גבי המעבד.....

באותו מחיר היית קונה E6600 וכרטיס מסך ב2700 שקל והיית מריץ כל משחק שיצא בשנה וחצי הקרובה בצורה הכי טובה

פורסם
  • מחבר

באותו מחיר היית קונה E6600 וכרטיס מסך ב2700 שקל והיית מריץ כל משחק שיצא בשנה וחצי הקרובה בצורה הכי טובה

כרטיס מסך לא חסר לי :)

קיצר חבר'ה לא לבעס אותי :\ עשיתיי כאן השקעה למחשב ואני רוצה שיעבוד ויהיה באמת מחשב TOP להכל מה שאני רוצה וצריך ויעשה לשנתיים הקרובות...ויצא כך שאני מקבל את המעבד הזה במחיר כל כך טוב...אז זה השקעה אחרונה שאני עושה במחשב הזה וזהו זה מחשב באמת מוגמר היטב....לא?

פורסם

נו... תן להנות מהאפשרות שזה או מעבד ישראלי בינתיים..

:smile1:

זה לא מעבד, זו ארכיטקטורה.

ואל תדאג זה ישראלי 100%, וגם הארכיטקטורה הבאה (Gesher).

פורסם

כרטיס מסך לא חסר לי :)

קיצר חבר'ה לא לבעס אותי :\ עשיתיי כאן השקעה למחשב ואני רוצה שיעבוד ויהיה באמת מחשב TOP להכל מה שאני רוצה וצריך ויעשה לשנתיים הקרובות...ויצא כך שאני מקבל את המעבד הזה במחיר כל כך טוב...אז זה השקעה אחרונה שאני עושה במחשב הזה וזהו זה מחשב באמת מוגמר היטב....לא?

כמו שמישהו אמר פה פעם... זו לא השקעה, השקעה מחזירה לך כסף לאחר זמן מה.

ובוא נגיד שמבחינת תועלת/מחיר, הפסדת פה בענננק.

לצורך העניין אתן דוגמא, לי יש E6400 ונגיד שעוד שנה אקנה אחד חזק יותר.

אז הוצאתי משהו כמו 2500-3000 שקל בשנתיים. ואני לא נשאר מאחור.

אתה הוצאת 4000 שקל בשנתיים, ולא תרגיש בביצועים טובים יותר ממני.

פורסם
  • מחבר

כמו שמישהו אמר פה פעם... זו לא השקעה, השקעה מחזירה לך כסף לאחר זמן מה.

ובוא נגיד שמבחינת תועלת/מחיר, הפסדת פה בענננק.

לצורך העניין אתן דוגמא, לי יש E6400 ונגיד שעוד שנה אקנה אחד חזק יותר.

אז הוצאתי משהו כמו 2500-3000 שקל בשנתיים. ואני לא נשאר מאחור.

אתה הוצאת 4000 שקל בשנתיים, ולא תרגיש בביצועים טובים יותר ממני.

בדברים האלה כמו ילד...אין מה לעשות אני יודע את זה ופשוט אין מה לעשות..אני מטורף על כל השתויות האלה. ואם אני לא אנסה את ה QUAD אני ארגיש בלב משהו חסר לי...חולה נפש פשוט :) כל אחד ושגעונות שלו.....

פורסם

בדברים האלה כמו ילד...אין מה לעשות אני יודע את זה ופשוט אין מה לעשות..אני מטורף על כל השתויות האלה. ואם אני לא אנסה את ה QUAD אני ארגיש בלב משהו חסר לי...חולה נפש פשוט :) כל אחד ושגעונות שלו.....

חחח

אתה בסדר אתה...

אני יכול להבין את זה.

אני מניח שלכל אחד יש את השריטה שלו.

פורסם
  • מחבר

אני עובר כך בפורומים בארצות הברית אומרים שה ES הוא יותר טוב ל OC מאשר הגרסה הרגילה....הגיוני?

פורסם

אני עובר כך בפורומים בארצות הברית אומרים שה ES הוא יותר טוב ל OC מאשר הגרסה הרגילה....הגיוני?

מי שאמר את זה לא מבין כלום.

וגם יש מספר גרסאות לES, חלקן לא מצליחות לעלות 100MHz בלי לקרוס.

פורסם
  • מחבר

קיצר ביננו אני כבר לא יכול לחכות לקבל את זה!!!! המוכר אמר שזה B1 ב STEPPING

והוא אמר שמכר כמה כאלה כבר וכולם היו ממש מרוצים

הוא גם אמר לי דבר כזה:

it's b1.. but anyway never mind steppings please

what matters is it works for you well when you get it... and if not then I'm flexible guy as long as you return it in EXACT same shape... not overclocked not ruined. that's all.

פורסם

B1? עמוס בבאגים, וגם לא Overclocker משהו.

פורסם
  • מחבר

B1? עמוס בבאגים, וגם לא Overclocker משהו.

אם יהיו לי בעיות...אני אחזיר לו אותו ואקבל את הכסף חזרה מן הסתם.

בגים אתה אומר זה מן הסתם מסכים כחולים לא?

פורסם

אם יהיו לי בעיות...אני אחזיר לו אותו ואקבל את הכסף חזרה מן הסתם.

בגים אתה אומר זה מן הסתם מסכים כחולים לא?

באגים = אפליקציות מסוימות יכולות לא לעבוד כמו שצריך, פליטה מוגזמת של חום, חוסר יציבות במקרים מסוימים.

הRevision משתנה לפי שלבי הפיתוח וDebugging, כלומר אתה מדבר על עובדה שמדובר במעבד לא יציב ולא סופי (ואחד שממש ממש ממש לא שווה 940$).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים