עבור לתוכן

ATITool עושה OC? (ההמהרה נשארת אחרי שאני סוגר את התוכנה?)

Featured Replies

פורסם

התקנתי ושיחקתי עם זה קצת. עשיתי Find max core, ואני חושב שזה שינה את המהירות של הליבה. זה באמת שינה משהו? הכרטיס נשאר באוברקלוק גם אחרי שאני סוגר את התוכנה?

תודה!

פורסם

הוא ישאר עם ההגדרות האלה עד הפעם הבאה שתפעיל את המחשב או עד שתגדיר לתכנה לחזור למהירויות הסטוק. אתה יכול לבדוק שאם אתה סוגר את התכנה לאחר שהחלת הגדרות חדשות ואז מפעיל שוב זה יעמוד על אותם הגדרות.

אגב, אני לא מת על החיפוש מהירויות מקס' של התכנה הזאת, צריך מאוד לפקח עליה כי היא לא מזהה בעיות תצוגה כ"כ טוב, עדיף שתשים קירור טוב לכרטיס ותשחק עם ההגדרות לבד עד שתמצא את מה שטוב לך.

פורסם

אתה חייב שהתוכנה תרוץ ברקע כל הזמן כדי להשאיר את הOC... יש שם אופצייה להפעיל את התוכנה אוטומטית עם ההגדרות שאתה רוצה (אתה יכול למצוא איזה קונפיגורצית OC ולשמור אותה..) עם הפעלת המחשב...

פורסם

כדי שהשפעת התוכנה תעבוד, היא חייבת לפעול ברקע. כיבוי התוכנה יבטל את ה OC. (יכול להיות שיש איפשהו אפשרות לשמור את השינויים גם אחרי שמכבים את התוכנה, אבל אני לא מצאתי כזאת.

(ובכלל גיליתי שהיא מפריעה לכרטיס שלי לעבוד כמו שצריך, אז אני כבר הפסקתי מזמן להשתמש בה)

פורסם

אם אתה סוגר את התוכנה ה OC מתבטל, אם אתה רוצה שהכרטיס יהיה תמיד באוברקלוק אתה צריך להכנס ל Setting ואז Startup...

פורסם

שאני עשיתי save זה נשמר גם עם סגרתי את התוכנה מהסרגל כלים. :bash:

פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים