עבור לתוכן

דרוש מפרט ב6K למוזיקה כולל מסך 19" LCD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה. נראה אחלה מפרט. רק אולי תוכל לצרף למפרט הזה גם מסך מנועה? כי פשוט אני רוצה לקנות הכל מחנות אחת.. אני צריך מסך 19" LCD שהתפנות שלו דקות בצדדים, בשביל שאוכל לחבר בעתיד עוד מסך ויהיה נוח לעבוד עם שתיהם, שיהיו כמה שיותר קרובים הכוונה. בתקציב שנשאר,(1335¤, לא? ) תשים איזה מסך טוב. ( אגב, מסך רגיל, לא רחב)

ואם לא יהיה אפשר בתקציב הזה, אז תאלץ לקצץ באחד הארדיסקים או בשניהם לגודל יותר קטן מצידי.

העיקר חובה שיש מעבד כפול ליבה ו2 גי'גה ראם. זה הכי חשוב לי. וכמובן שקט במחשב בכללי.

תודה. :xyxthumbs:

• תגובות 49
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה ממש לא יכול לקנות מסך ממקום אחר?

בנועה אין מסכים טובים כמו הסוני במחיר הזה...

פורסם

^^

אכן. במידה ואתה קונה מסך בכוונה להוסיף לידו עוד אחד בעתיד, אתה צריך להתחשב לא רק בכך שהמסגרת תהיה דקה, אלא גם שלמסך יהיה פאנל איכותי כך שכאשר שני המסכים יעמדו אחד לצד השני, כמו למשל בתמונה כאן:

dualMonitors_20inches.jpg

אתה תראה טוב בשניהם במידה שווה. דבר כזה אינו קיים בפאנל TN (פאנל בו משתמשים רוב ככל המסכים בטווח מחיר של 1500 ש"ח) היות וזוויות הצפיה והצבעים שהוא מציג גרועות מאד, לכן כאשר המסך יהיה טיפה מוטה לצד או אם לא תשב מולו בדיוק אתה תראה בו גרוע מאד וקשה יהיה לעבוד כך.

הסוני המדובר משתמש בפאנל P-MVA המציג רמת צבע וזוויות צפיה מצוינות וגם מגיע במחיר מצויין.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני אלך על המפרט של המחשב שהרכבת לי מנועה מחשבים, ואת המסך אני אקנה מKSP מה אני אעשה. תודה רבה!

פורסם

בבקשה. שים לב לאחריות לגבי פיקסלים שרופים, הייתי אם אפשר פותח את המסך בחנות ובודק שם אם יש כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים