עבור לתוכן

תוסף לIE! איך לא חשבו על זה קודם!?!

Featured Replies

פורסם

מזה הטאבים האלה? על מה מדובר פה בעצם ? על הסרגל כלים שיוהוו וכל מיני חרטות מוסיפים לסרגלים ?

מה זה נותן ? וסביב מה ההתלהבות?

מדובר על צורת הצגת תוכנה חדשה בה במקום מספר חלונות, או מספר חלונות בתוך חלון (עם גודל משתנה), משתמשים במספר חלונות בתוך חלון באותו גודל, כאשר ניתן לעבור אחד לשני בקלות ע"י קיצורי מקלדת והעכבר (ע"י טאבים ויזואלים שנמצאים בראש החלון הראשי).

ב- 1996 הסתדרתי יופי עם נטסקייפ 0.96. ב- 1993 הסתדרתי יופי עם lynx, דפדפן טקסטואלי. ב- 1991 לא ידעתי שיש דפדפנים והסתדרתי יופי עם קרמיט (הטרמינל, לא הצפרדע 8)). כנראה ש- 80% מגולשי העולם לא יודעים שיש טאבים, כשהם יגלו אותם יהיה להם קשה להבין איך הם הסתדרו קודם בלעדיהם.

אתה מדבר על שינוים הכרחיים, מהפכניים (מעבר לקישור בין עמודים בין אתרים שונים, מעבר לגרפיקה וכו'), פה עם כל הכבוד, מדובר בשינויי אבוליציוני של גלישה רגילה, לא משהו מהותי לכל הגולשים באשר הם, מה גם שחלק בכלל אפילו לא אוהבים את זה...

פורסם

מי היה הראשון סתם בישביל לדעת?אחי אני יכל להשיג IE7...אבל 80% [לפחות] ממדינות ישראל/עולם לא יודעים....

אני לא אהיה מציק. אני מניח שאתה מדבר על 80% מעולם המחשבים...

מי שיש לו ווינדוס לא חוקי ולא יודע להשיג IE7 אז אולי מגיע לו.

פורסם

אתה מדבר על שינוים הכרחיים, מהפכניים (מעבר לקישור בין עמודים בין אתרים שונים, מעבר לגרפיקה וכו'), פה עם כל הכבוד, מדובר בשינויי אבוליציוני של גלישה רגילה, לא משהו מהותי לכל הגולשים באשר הם, מה גם שחלק בכלל אפילו לא אוהבים את זה...

אמרו את זה גם קודם. מי צריך Javascript? מי צריך progressive gif? טאבים בהחלט עושים את החיים הרבה יותר נוחים. ואם אתה לא אוהב את זה, אל תשתמש בזה. אפשר לעבוד עם פיירפוקס ו- IE7 גם בלי טאבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים