פורסם 2007 במרץ 118 שנים אצלי השעון לא מעורר..בכל מקרה, אם את רוצה שהוא ימשיך לעבוד, או שתעשי THREAD חדש שהתפקיד שלו זה לעדכן את החלק של המעורר, או שתעשי שהקוד של המאורר ינוהל ביחד עם הקוד של הכיוון שעון הרגיל, ובכך אל תעשי כמה sleep אלה רק אחד.החלק השני נשמע כמו סתם איזה באג שצריך למצוא..
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר איך אני עושה שיפעל עם השעון המקורי (אני רוצה שההודעה תהבהב במשך 4 שניות) ??
פורסם 2007 במרץ 218 שנים את יכולה בכל איטרציה שיבדוק אם יש איזה מונה מיוחד (שמאותחל ל 0) גדול מ 0, אם לא, תמשיך אחרת תשנה את הצבע המהבהב לפי האם המונה מתחלק ב .2אחרי השינה תבדקי האם הגיע הזמן להפעיל את השעון, אם כן, תעשי שהמונה יהפוך ל 4 או 8.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר יש לי את התנאי של של תבדוק אם השעה בשעון היא השעה שצריך להופיע בה השעון מעורר ותרשום הודעה-> אני ורצה שההודעה תופיע במשך ארבע שניות (ארבע שניות אחרי השעה המקורית איך אני בודקת את זה?? (איך אני בודקת שהשעה בשעון הפנימי התקדמה בארבע שניות?)
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר מה פירוש בדלטא? איך אני מחשבת את זה ? כי אם הוא עם 57 שניות אז ארבע שניות אח"כ כבר התחלפה דקה?????????
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אפשר בהרבה שיטות, למשל להכפיל את השעות לדקות ולהשוות או לעשות הרבה איפים ומה לא....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.