עבור לתוכן

מארז ל - GeForce 8800 GTS בתקציב 550 ש''ח (גג)

Featured Replies

פורסם

האורורה הישן אמור להיות עדיף. והסופרנו אמור להיות פחות או יותר זהה למארז שלי מבחינת רעש

ד"א,כרגע שמתי לב שערכת את הכותרת שלך ו"שכחת" להוסיף תקציב. עשה זאת

• תגובות 74
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האורורה הישן אמור להיות עדיף. והסופרנו אמור להיות פחות או יותר זהה למארז שלי מבחינת רעש

ד"א,כרגע שמתי לב שערכת את הכותרת שלך ו"שכחת" להוסיף תקציב. עשה זאת

האוורור הישן של איזה מארז התכוונתה ?

פורסם
  • מחבר

מי יקנה אותו... תגיד הTT ג'וניור עם חלון יותר טוב מהסופרנו ? ובהרבה? כי אם כן אני יקנה אותו.. שווה אתה אומר ???

אבל תענו על השאלה שלי כי אתם חופרים !

פורסם

אם אנחנו חופרים לך אתה מוזמן לעשות כרצונך. בכל מקרה,את הביטויים שלך אתה מוזמן לשמור לעצמך.

פורסם
  • מחבר

אם אנחנו חופרים לך אתה מוזמן לעשות כרצונך. בכל מקרה,את הביטויים שלך אתה מוזמן לשמור לעצמך.

כי אתה מדבר איתי על הג'יגאבייט, כשאני מבקש בפירוש דעות על הטרמלטייקים

פורסם

אתה קיבלת דעות רבות על ה-TTים.

ליאור ענה לך שהם רועשים וזה מניסיון אישי מאחר וגם לי וגם לו יש מארזים של TT והנתון של ה-21DB או משהו הוא פשוט לא מציאותי.

הצגת את ה-ARMOR שעולה 690 ש"ח והצעתי לך את הג'יגהבייט אורורה שיהיה עדיף עליו ברמת המחיר הזו

פורסם
  • מחבר

הג'יגבייט הוא עדיף מבחינת קירור ? כי לפי דעתי הTT יותר יפה מהג'יגבייט אבל כמו שאתה אומר זה עניין של טעם.

עכשיו אני כבר כמעט סגור על המארזים הבאים, ותגידו לי מה יותר עדיף...

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5761 שזה ה-Raidmax SIRIUS ALUMINUM BLACK

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5772 שזה ה- THERMALTAKE ARMOR JUNIOR BLACK+WINDOW

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2889 שזה ה- THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW

המחירים הם לא באמת המחירים שאני קונה את המארז הם הרבה יותר זולים, אז על תסתכלו על המחיר....

תודה רבה.

פורסם

אנחנו מדברים על מארזים יפים או איכותייים שאני אבין?

כי אם אתה מחפש רק מארז יפה אז קח כל מארז שמוצא חן בעייניך.

בכל מקרה אני רואה שאתה עדיין ממשיך עם ה-TTים.כרצונך.

ה-ARMOR יהיה עדיף משלושתם

פורסם
  • מחבר

מה רע ב Raidmax ?

פורסם

וואי, אתה אחד החופרים גבר... אל תהיה ילדותי ותיקח את המארז האיכותי והשקט ביותר, לא אחד שיפה בעינייך.

אתה לא בן 10 שאתה רואה קצת פלסטיק שקוף ונגנב.

Xtract, ה6A19 או ה6A21 של HEC נחשבים מארזים איכותיים? יצליחו להחזיק את הGTS?

פורסם

נחשבים לטובים ביחס לתקציב כמובן.

תהרגו אותי מה לא יפה באורורה

פורסם
  • מחבר

טוב קיצר לסגירה אחרונה - מה עדיף את האורורה או את הTT Armor Junior ?

אני בכלל לא בטוח שה8800GTS ייכנס בTT כי לפי מה שאמרו פה הוא לא מתאים לGTX והGTS הוא בערך אותו דבר לא ?

ו.. כרגע שמתי לב שלמעלה כבר ענית לי על זה אז במה האורורה יהיה עדיף ?

פורסם

עניתי לך.

האורורה עדיף מכל בחינה,אם זה אירור,שקט,איכות וכו'

ה-GTS נכנס כמעט (ואולי אפילו לכל) לכל מארז MIDI סטנדרטי.

באורורה נית אפילו להכניס GTX אם מוציאים כונן/כלוב כוננים (אני לא זוכר במדויק)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים