עבור לתוכן

צריך המלצה לספק.תקציב של עד 340+-

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך המלצה לספק..אני מצאתי את זה במחיר סבירhttp://www.gcomputer.co.il/pl_product~WIN420~155~680.htm

איך הוא (והוא צריך לשבת לי על מארז של TT VIKING )מקום יש אבל כפי שהוא נראה המאוורר מופנה למטה או למעלה..כי אם למעלה זה לא יהיה אפקטיבי כי יש את תקרת המארז..לא??

ואם יש המלצות אחרות בתקציב והוא ספק יותר טוב בחנות באזור המרכז (שאני יוכל לנסוע לקחת במקום) אני ישמח..

אם תיתאפשר אופציה לסליבינג אני גם ישמח כי זה מה שאני מחפש בספק שם טוב (לא גנרי) וסליבינג אם יתאפשר.תודה

פורסם

NoiseTaker 420 צריך לעלות 350 ש"ח

אם מתאפשרת לך חריגה ל-425 ש"ח אז ליברטי 400 ללא שום ספק יהיה הספק הכי טוב בתקציב (מודלרי,שקט יותר,איכותי)

פורסם
  • מחבר

והאם מתקינים את הספק של אנרמקס עם המאוורר 120 מ"מ בצורה שהמאוורר מופנה לתקרת המארז או לתחתית המארז??

נראה לי שאני יעלה וייקח את הליברטי ב425ש"ח..האם זה המחיר הכי זול שאפשרי למצוא אותו.?[br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 13:59:20

משום שאני רוכש גם כרטיס גרפי בקרוב ואני רוצה חומרה טובה..ולא יודע כלכך על מה להתפשר על כרטיס גרפי טיפה נחות יותר או על ספק טיפה נחות יותר(את הכרטיס אני רוצה לשנה בקירוב בין חצי שנה לשנה-HIS 1950PRO) ואני ממש ממש מתלבט אם ללכת על 1650XT שעולה פחות ב200 שקל בקירוב וללכת על הספק מסדרת הליברטי.

ושאלה נוספת האם הספק של הליברטי 400וואט משתווה ל470וואט מהסדרה הנחותה יותר של אנרמקס.??(סדרת הNOISETAKER)?

פורסם

אמרתי לך כבר והוכחתי שה - X1800GTO עדיף על ה - X1650XT.

לגבי האם ללכת על כרטיס חלש יותר ועל ספק חזק, זו יכולה להיות אפשרות טובה אם אתה מתכוון לשדרג מהר לכרטיס חזק יותר ואם לא ואתה מתכוון להישאר איתו תקופה ממושכת יחסית אז עדיף לקחת כרטיס חזק יותר ולהתפשר על הספק.

פורסם
  • מחבר

כן הוכחת לי כבר את זה גבר ואתה צודק במאה אחוזים פשוט ההתלבטות שלי היא אם ללכת על הציפסט של 1950 ולהתפשר על ספק או ללכת על 1800GTO וספק מסדרת ליברטי של אנרמקס פשוט ההתלבטות שלי היא שאני רוצה את הכרטיס מסך עם קירור חזק ולספייר אין פתרון לקירור קיצוני כמו לHIS שיש להם את ICEQ2 זו התלבטות ממש ממש חזקה שאני חושב על זה הרבה אולי תוכלו לייעץ לי בנוגע לזה מה לעשות ללכת על HIS 1950 וספק של אנרמקס חלש יחסית או על 1800GTO ועל ספק מסדרת ליברטי של ENERMAX (בתקווה שהכרטיס הגרפי נשאר אצלי שנה אולי שנה וקצת עד שמחירי הDX10 יתייצבו סופית וATI תנפיק תשובה לNVIDIA ןהרבה משחקים ואפליקציות יתחילו לתמוך בDX10 ייקח לפחות 8חודשים בכיף...מה לעשות???

פורסם

במקרה שלך אני חושב שעדיף יהיה לקחת את - X1950PRO וספק קצת יותר חלש.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבסופו של דבר אני יילך על הליברטי 400...(יבקש קצת תוספת מאבא).

שתי שאלות.

1.האם אני מתקין את הספק כאשר המאוורר 120 מ"מ מופנה כלפי מטה או כלפי תקרת המארז??

2.יש חנות במרכז שאפשרי לקנות אותו במחיר זול..(ללכת פיזית ולקחת..בלי משלוחים ועניינים.?)?

מחיר הכי זול שמצאתם לי הוא 425 ש"ח אבל אפשרי להוסיף עוד 10 ש"ח ולקנות במרכז.(ראשון,רחובות,אשדוד וכו').

הסליבינג לא צריך להפריע לי נכון?אני פשוט מוציא את הספק הישן ומחבר אחד לאחד?[br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 00:50:21

ועוד לא הסברתם לי מה ההבדל בין האנרמקס NOISE אשר משאיר לאחר כיבוי המחשב את המאווררים ומאוורר המעבד פועלים לשתי דקות ע"מ לקרר באופן מלא את המעבד ומארז(דבר שמאוד אהבתי)לבין הLIBERTY שכנראה אין לו את האופציה הזו..(וצריך אותה לפי דעתי)אלא אם תתקנו אותי ותחכימו אותי בזה שזה לא נחוץ.

אז מה היתרונות של הליברטי לעומת הNOISE??

פורסם

אני רק אבקש ממך לא לשלוח שתי הודעות רצוף - יש כפתור עריכה בישביל זה.

1.המאורר מותקן כלפי מטה

2.דניס ענה לך על זה

הליברטי עדיף בכל תחום (איכות,שקט,מודלרי,כמות A ,שקט יותר וכו') מה-Noise

זה שהמאוררים פועלים עוד 2 דקות לקירור המארז זה לדעתי תכונה מיותרת סה"כ שממש לא צריכה להיות שיקול רציני בקניית ספק כוח

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי..ואין שם כבלים וחוטים מיותרים..

ז"א אני מנתק את הספק של HEC שלי ומחבר את הכבלי מתח ומתח לMOTHERBOARD כרגיל..נכון אחד לאחד?

2.הבנתי בקשר להודעות אני יעשה עריכה.

3.מה בקשר לתמיכה בכרטיסי הMID שלDX10 האם הוא יתמוך בהם בעוד חצי שנה שנה....?

פורסם

ליברטי מחזיק 88GTS ללא בעיה ולכן לא צריכה להיות שום בעיה עם כרטיסים חלשים יותר של DX10 מן הסתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים