פורסם 2007 בפברואר 918 שנים שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספותכמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים הוא מציג לך בקשה לשם משתמש וססמא, אתה מכניס אותם וזה שוב מציג את הבקשה שוב ?או שזה בכלל לא מציג לך בקשה לשם משתמש וססמא, וסתם לא מגיע לשום מקום ?אם זו אופציה א' אז לפי ה PDF שלו באתר היבואןhttp://www.pikok.co.il/word/BR-6204wg.pdfשם המשתמש הוא admin והססמא 1234וודא שאתה כותב אותם נכון, ובאותיות קטנותאם עדיין הוא שוב מבקש ססמא (כלומר ססמא לא נכונה) אז יש מצב ששינית ססמא בעבר ? אתה או מישהו אחר בביתבמצב כזה, מה שיעזור זה איפוס הנתב לחלוטין והגדרה מחדשאיפוס להגדרות יצרן נעשה ע"י לחיצה ארוכה (10-20 שניות רצופות) בחור ה RESET שיש לנתב מאחור.לאחר מכן אני מאמין שתוכל להכנס עם הססמא שאמרנו, אבל אז גם כל ההגדרות שלך (פורטים שפתחת בעבר, אבטחה אלחוטית, הגדרת החיבור לאינטרנט)יתאפסו ותיאלץ להגדיר הכל מחדש.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר תגידו יש מצב שכנראה פרצו לי תאיי פי ראוטר והחליפו סיסמא אם כן החלפה של הראוטר באחריות תעזור?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני מבין שאתה לא מתייחס למה שרשמתי לך ?הראוטר שלך תקין, לא יחליפו לך אותו באחריותאם תביא אותו לחנות המוכר יאפס לך אותו כמו שאני אמרתי לך לעשות(ואז יצאת חומוס כי לקחת אותו עד לחנות במקום לאפס אותו בבית לבד)בקיצור, תקרא מה שכתבתי לך, ותנסה גם להבין את זה, לאט לאט.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר אחי מחליפים לי אותו על בדוק ולא משנה איך בסדר את זה תשאיר לי ודרך אגב עשיתי איפוס וכל מה שרשמת לי. ולא נותן לי להיכנס אז כנראה פרצו לי תממשק של האי פי ראוטר והחליפו סיסמא יכול להיות לא ?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אחי מחליפים לי אותו על בדוק ולא משנה איך בסדר את זה תשאיר לי ודרך אגב עשיתי איפוס וכל מה שרשמת לי. ולא נותן לי להיכנס אז כנראה פרצו לי תממשק של האי פי ראוטר והחליפו סיסמא יכול להיות לא ? לא... אם מישהו כן היה יכול להכנס לך לממשק ולשנות הגדרות, הן היות חוזרות לבררת מחדל באיפוס.רוב המכשירים לא נותנים לשתי כתובות IP להכנס ולשנות הגדרות בו-זמנית.ואם לא יוצאים בצורה מסודת (LOGOUT) הוא לא ייתן להכנס, למשל ממחשב אחר.חלק מהנתבים לא יתנו להכנס אפילו מאותה IP לממשק אם לא יוצאים בצורה מסודרת וצריך לחכות לTIMEOUT של היוזר (בדר"כ בסביבות 5 דקות).
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר טוב מה אני אגיד לך ננסה ראוטר חדש אותו דגם מה אתה רציני איתי שאם לא יצאתי מאותו ראוטר בצורה מסודרת לא יתן להיכנס? נראה לי הזוי אבל בסדר קניתי ממקום מסודר אני אופטימי לגבי הראוטר עד שלא ננסה לא נדע אני אעדכן אותך מחר אם זה עובד תודה רבה לך ושבוע טוב
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים טוב מה אני אגיד לך ננסה ראוטר חדש אותו דגם מה אתה רציני איתי שאם לא יצאתי מאותו ראוטר בצורה מסודרת לא יתן להיכנס? נראה לי הזוי אבל בסדר קניתי ממקום מסודר אני אופטימי לגבי הראוטר עד שלא ננסה לא נדע אני אעדכן אותך מחר אם זה עובד תודה רבה לך ושבוע טוב תקרא מה שכתבתי... רשמתי שזה יתן לך אחרי פרק זמן מסויים.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר אין אחי זה במקרה גם המקום עבודה שלי האמת, החליפו לי את הראוטר הגדירו לי אותו ועדיים אי אפשר איפסתי ניסיתי הכל וזה לא נותן מה אתה אומר שזה? בדיקה של המחשב במעבדה עם ראוטר תעזור ??
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר כן אחי אני מקפיד על הכל למה זה קורה דווקא לי יש לי וידווס XP וויסטה ושתבין זה עבד עד לפני יומיים בשתי מערכות הפעלה ניסתי להתקין ויטה מחדש ולא נותן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.