פורסם 2007 בפברואר 918 שנים קניתי ג'ויסטיק ואני מחפש מספר סימולטורי טיסה אבל כל מה שמצאתי חוץ מ FSX היו ישנים משנת 2004- אני מחפש מודרניים וישנים WW2/WW1 שלא יהיו מסובכים מידי עם גרפיקה טובה
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים ריאליסטי, אבל לא מפורט מדיי כמו סימולורים מודרניים, והוא גם בעל חבילות הרחבה שנותנות לו חיים ארוכים...
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים FALCON 4.0 וההרחבה שלו, שוק הסימולטורים נמצא במשבר רציני, פשוט עולה יותר מידי לפתח. בכול מיקרה מה שאהבתי בF4.0 זה האוויוניקה שממש מרגישה ריאליסטית.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים ok... עוד שאלה קטנה, יש סקינים\מטוסים חדשים וכו' ל FSX ?נראה לי שכן, משחק נחמד...
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים למה רק מ2006? הגרפיקה כל כך חשובה לך?אז יש את FSX - אפילו עדיף 2004 עם התוספותFALCON 4, שהוא מאוד מסובךPacific Fighters/IL2FB - אכן סימולטור/ים מצויין/יםו...יש גם את Lock On..אבל...
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר אני מעדיף משחקים לא מסובכים מידי ... אני רק מתחיל ואין לי זמן להתעמק בזה עכשיו (לימודים) , בFSX יש רמות קושי שזה נחמדאיזה תוספות יש ל FS2004 ?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים הייתי רוצה שיבנו משחק בידיוק כמו כוכב כחול רק שבגרפיקה כבדה עם הרבה תוספות ומולטיפלייר עם הרבה משחקים... הלוואי אבל הסיכויים כאלה קלושים :-\
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים הייתי רוצה שיבנו משחק בידיוק כמו כוכב כחול רק שבגרפיקה כבדה עם הרבה תוספות ומולטיפלייר עם הרבה משחקים... הלוואי אבל הסיכויים כאלה קלושים :-\אין על כוכב כחול!!עד שיהיה משחק כזה אני ממליץ מאוד על LOCK ON
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.