פורסם 2007 בפברואר 918 שנים יש לי כרגע הארדיסק בנפח 200 ג'יגה, אני מעוניין לקנות הארדיסק נוסף בנפח 250-320 ג'יגה (לא החלטתי עדיין...).גם הדיסק הראשון והגם החדש יהיו SATA2.עד כמה הביצועים של המערכת יפגעו?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר מערכת עם שני הארדיסקים לעומת אותה מערכת עם הארדיסק אחד תיהיה איטית יותר, זה ידוע.אני שואל כמה באמת זה יאט את הביצועים?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים לא יודע מאיפה קרצת את המסקנה הזו.אההה אולי אם הם יושבים על אותו ערוץ IDE, אז כן, שם יכולה להיווצר בעיית מהירות.אם כל דיסק קשיח יושב על ערוץ נפרד, אתה רק תראה האצה של המערכת.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר כמה ערוצים של SATA2 כבר יש על לוח אם בסיסי? בכל מקרה, נניח ששניהם על ערוץ אחד. האם ההאטה תיהיה משמעותית?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אם זה SATA אז בכלל אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון שעוד דיסק קשיח משפיע לרעה על ביצועי המערכת.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים ואנחנו ענינו לך, משום מה אתה החלטת שהוספת דיסק קשיח מאיטה את המערכת ואני העמדתי אותך על שגיאתך זה הכל.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כמה ערוצים של SATA2 כבר יש על לוח אם בסיסי? בכל מקרה, נניח ששניהם על ערוץ אחד. האם ההאטה תיהיה משמעותית? בין 4 ל 6 בטוח יהיו ורב הסיכויים שיותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.