עבור לתוכן

האם הספק שמרדנית מכרו לי הוא מה שהיתי אמור לקבל ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

mmemorex , תתחדש יש לך אזהרה על שפה לא נאותה.

לפותח הדיון:שנה את הכותרת בבקשה ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית. אין צורך ב"מרדנית דפקו אותי" בכותרת וגם לא במהלך הדיון.

כדאי לכולם לא לעבור את הגבול בעניין ה"דעות" על החנויות,יש דרך להביע דעה.

תודה שהגבת לעיניין הדיון, בנוסף להערות שלך.

פורסם

כבר כתבתי על כך בעבר: ל-350W-60GLN יש שתי גירסאות - האחת עם מפסק 0-1 ביחד עם 20+ 4 פינים מתחברים + חיבור 4 פינים למעבד + חיבור לכרטיס מסך PCI Express והגירסה השנייה ללא מפסק 0-1 ביחד עם חיבור 20 פינים ל-ATX PWR + חיבור 8 פינים למעבד וללא חיבור לכרטיס מסך PCI-Express.

את הגירסה השנייה ללא מפסק 0-1 רכשתי במשלוח מ-TMS ללא אריזה, אבל היא הריחה ריח של חדש לחלוטין וללא סימנים של התיישנות או קורוזיה - והיא עובדת נהדר ללא רעש, ללא רעידות ועם טמפ' פושרת - לא נראה לי שיש הבדל בתפקודיות שלה לעומת הגירסה הראשונה)

ובכן idodos, מה שמכרו לך הוא מהגירסה השנייה ותבדוק האם יש לו מחבר 8 פינים למעבד? בכל מקרה אם הוא ישן וחלוד לפי טענתך תדרוש להחליף אותו - רצוי לגירסה הראשונה בכדי לוודא תאימות טובה יותר ללוח (8 פינים למעבד דורשים מקום ללא קבל מפריע מצד אחד). בכל מקרה אחר קח זיכוי לספק אחר אם לא יכולים לספק לך זהה חדש.

בכל מקרה לחיבור 20 פינים אפשר לרכוש מתאם נפרד 20 נקבי 24 זכרי וזה פותר את הבעיה - רק צריך לבדוק בקשר ל-8 פינים כי עבורם אין בישראל מתאם (רק בארה"ב).

פורסם
  • מחבר

כבר כתבתי על כך בעבר: ל-350W-60GLN יש שתי גירסאות - האחת עם מפסק 0-1 ביחד עם 20+ 4 פינים מתחברים + חיבור 4 פינים למעבד + חיבור לכרטיס מסך PCI Express והגירסה השנייה ללא מפסק 0-1 ביחד עם חיבור 20 פינים ל-ATX PWR + חיבור 8 פינים למעבד וללא חיבור לכרטיס מסך PCI-Express.

את הגירסה השנייה ללא מפסק 0-1 רכשתי במשלוח מ-TMS ללא אריזה, אבל היא הריחה ריח של חדש לחלוטין וללא סימנים של התיישנות או קורוזיה - והיא עובדת נהדר ללא רעש, ללא רעידות ועם טמפ' פושרת - לא נראה לי שיש הבדל בתפקודיות שלה לעומת הגירסה הראשונה)

ובכן idodos, מה שמכרו לך הוא מהגירסה השנייה ותבדוק האם יש לו מחבר 8 פינים למעבד? בכל מקרה אם הוא ישן וחלוד לפי טענתך תדרוש להחליף אותו - רצוי לגירסה הראשונה בכדי לוודא תאימות טובה יותר ללוח (8 פינים למעבד דורשים מקום ללא קבל מפריע מצד אחד). בכל מקרה אחר קח זיכוי לספק אחר אם לא יכולים לספק לך זהה חדש.

בכל מקרה לחיבור 20 פינים אפשר לרכוש מתאם נפרד 20 נקבי 24 זכרי וזה פותר את הבעיה - רק צריך לבדוק בקשר ל-8 פינים כי עבורם אין בישראל מתאם (רק בארה"ב).

וואלה אחי תותח סוף סוף תגובה לעיניין , כן אתה צודק יש חיבור 8 פינים למעבד .

אבל זה לפחות לא מפריע לי למרות שבלוח אצלי החיבור למעבד הוא 4 אני יכול לחבר אותו כי אין סביבו כלום ...

אבל החיבור מהספק הוא 24 אחי ואצלי בלוח יש חיבור 20 .... (וכמו שאמרתי אין מקום לכל ה-24 כי יש קבלים שם שמפריעים).

אני אבקש שיחליפו לי לגירסא השניה , אני מקווה שיש להם ...

פורסם

ציטוט מהדיון:

"באתי הביתה להרכיב ואז להפתעתי גיליתי את הקטע שהחיבור הוא רק 24 פין ולא מתפרק. (כמו אידיוט לא שמתי לב לזה בחנות).

לי בלוח חיבור של 20 פין וליד זה עומדים להם 2 קבלים ככה שאי אפשר בכלל לחבר את זה..."

אלוהים לקרוא דיון לפני שמגיבים. ואולי מספיק עם כל התגובות הלא קשורות האלה...

חשבתי שהוא כתב כבלים ולא קבלים, התבלבלתי, לא צריך להתעצבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים