פורסם 2007 בפברואר 818 שנים המארז הזה שכולם ממליצים עליו, רועש? הספק של HEC 400W TRT נחשב ספק איכותי?ומדוע המארז הזה זול כ"כ (260 ש"ח)?
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים 260 ש"ח זה לא כזה זול ואני גם לא יודע למה זה המחיר אני לא יבואן או משהו משהו בסגנון.גם המארז וגם הספק נחשבים לאיכותיים יחסית למחירם אבל מן הסתם יש עדיפים עליהם.כשהתקציב לוחץ השילוב הנ"ל הוא אופציה טובה
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר תמיד יש עדיפים.השאלה היא האם המארז שקט והאם הספק יחזיק מערכת גיימר בינונית.2GB RAMX1950PROE6300ולמה בעצם כדאי לי לקחת ליברטי אם אני לא מתכנן OC ואם יהיה מחשב כזה?
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים הספק יחזיק ללא שום קושי אבל גם הספק וגם המארז לא נחשבים לשקטים במיוחד.למה כדאי לקחת ליברטי? יעילות גדולה יותר,שקט הרבה יותר,ראייה לעתיד..
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים יש לי אישית את הספק ולא שומעים אותו בכלל...המארז בנוי טוב, איכותי ולפי דעתי שווה את המחיר הזול שלו.אם התקציב מאפשר כמובן שעדיף ללכת על מארז אחר איכותי יותר.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים לי יש ספק HEC 425W ישן יחסית שאמור להיות רועש יותר מה-400TRT וגם אני לא שומע אותו ת'אמת אבל אין מה לעשות - הוא פשוט לא נחשב לשקט במיוחד
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר לא אכפת לי ביחס לאחרים, אכפת לי אם אשמע אותו כשהוא אצלי בחדר או לא...והNOISTAKER טוב יותר ושקט יותר? ה380W שלהם טוב יותר מהדגם שציינתי של HEC?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר אני שואל על המארז והספק הזה, זה הכל.השאלה שלי היא האם אני אשמע אותו והאם הוא ירעיש כשהוא לא עובד (למשל אם אשאיר את המחשב דלוק כשאשן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.