עבור לתוכן

צריך עזרה ב- CSS

Featured Replies

פורסם

אני די מתחיל ב- CSS, לקחתי איזה עיצוב ודי שיניתי אותו, נראה לי אני די מבין את הקטע של ה- css אבל אני לא יודע איך לשנות משהו ב- FOOTER

http://h.1asphost.com/bdc55/artz/index.asp

שימו לב ל- FOOTER בעמוד הראשי רואים אותו בשלמותוה- height שלו נורמלי, הבעיה בשאר העמודים, שאין הרבה תוכן ה- text של הפוטר + הבורדר עולה למעלה ואני רוצה שיהיה הכי למטה ואני לא מצליח לסדר את זה.

קובץ ה- css:

http://h.1asphost.com/bdc55/artz/style.css

פורסם

בFF אין פס גלילה.

פורסם

אי אפשר לראות את הפוטר בכלל כי אי אפשר לגלול את הדף - הדגרת overflow:hidden; ל- body מה שאומר שכל מה שחורג ממסך הדפדן פשוט לא נראה... תסיר את התגית הזאת (נראה כי היא לא פועלת באקספלורר - אבל תסיר אותה כי דפדפנים אחרים הם 1/4 מהשוק בערך).

יש אולי דרך אחת למקם footer כל פעם בתחתית הדף עבור כל רזולוציה (בלי לבדוק את השטח עבודה ולשנות את ה-css בהתאם) והיא להשתמש בטבלה בעלת גובה של 100% עבור כל הדף ולשים את הfooter בתא שתתן לו valign=bottom... עכשיו אני לא בטוח כמה זה יעבוד - אבל בתאוריה זה מה שזה אמור לעשות. אתה יכול גם באופן מלאכותי להגדיל את הגובה של התוכן שלך על ידי זה שתיתן לו הגדרה של min-height:

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לראות את הפוטר בכלל כי אי אפשר לגלול את הדף - הדגרת overflow:hidden; ל- body מה שאומר שכל מה שחורג ממסך הדפדן פשוט לא נראה... תסיר את התגית הזאת (נראה כי היא לא פועלת באקספלורר - אבל תסיר אותה כי דפדפנים אחרים הם 1/4 מהשוק בערך).

יש אולי דרך אחת למקם footer כל פעם בתחתית הדף עבור כל רזולוציה (בלי לבדוק את השטח עבודה ולשנות את ה-css בהתאם) והיא להשתמש בטבלה בעלת גובה של 100% עבור כל הדף ולשים את הfooter בתא שתתן לו valign=bottom... עכשיו אני לא בטוח כמה זה יעבוד - אבל בתאוריה זה מה שזה אמור לעשות. אתה יכול גם באופן מלאכותי להגדיל את הגובה של התוכן שלך על ידי זה שתיתן לו הגדרה של min-height:

10x!

עריכה:

השתמשתי ב- min-height עובד אבל רק ב- FF...

???

פורסם

אני דווקא זוכר שזה פעל לי פעם באקספלורר... (ודווקא באופרה לא).

אבל אתה יודע מה אומרים... sometimes life sucks.

אם אתה לא רוצה לנסות את תרגיל הטבלה (שגם לו יהיו חסרונות) - הדרך היחידה האמיתית לעשות את זה היא דרך סקריפטים שמוצאים את מיקום האלמנט במסך ואת גודל המסך ולשנות את ה-CSS (דרך javascript) בהתאם. אבל אם זה לא אתר תדמיתי שעושה מיליונים - פשוט תוסיף כמה שורות ריקות איפה שאתה מוצא לנכון...

פורסם
  • מחבר

אני דווקא זוכר שזה פעל לי פעם באקספלורר... (ודווקא באופרה לא).

אבל אתה יודע מה אומרים... sometimes life sucks.

אם אתה לא רוצה לנסות את תרגיל הטבלה (שגם לו יהיו חסרונות) - הדרך היחידה האמיתית לעשות את זה היא דרך סקריפטים שמוצאים את מיקום האלמנט במסך ואת גודל המסך ולשנות את ה-CSS (דרך javascript) בהתאם. אבל אם זה לא אתר תדמיתי שעושה מיליונים - פשוט תוסיף כמה שורות ריקות איפה שאתה מוצא לנכון...

לא משנה הסתדרתי-

הטבלה פשוט הורסת הכל והדף מתחרבש לגמרי אז הגדרתי min-weight לכל דפדפן ששונה מ- IE ו- height רגיל ל- IE

תודה בכל מקרה. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים