פורסם 2007 בפברואר 618 שנים יש לי מעבד E6600 וקירור Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7כשאני בודק בתוכנות השונות את הטמפ' אני רואה לפעמים 18 19 20 מעלות ובעומס הגיעה ל-29 מעלות מקסימום...וגם בביוס זה ככה...האם זה הגיוני? או שיש טעות בזיהוי?הלוח שלי GIGABYE 965P DS3
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר כשאמרתי בתוכנות השונות אז דיברתי גם על CPRE TEMP...וגם SPEED FAN PC WIZARD 2007.....
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אם כך זו הטמפ' שלך.ד"א,אמרתי שתבדוק בעוד תוכנות לא כי הטמפ' נראת לי מסוכנת- להפך,היא נראתה לי נמוכה מדי (שזה מעולה,פשוט לא חשבתי שזה הגיוני)
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר כן אני אתן לו OC ככה ל-3GHZ....רק מה אם מישהו יכול לתת לינק לכל התוכנות האלה של בדיקות היציבות אני אודה לו
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים כן אני אתן לו OC ככה ל-3GHZ....רק מה אם מישהו יכול לתת לינק לכל התוכנות האלה של בדיקות היציבות אני אודה לותוריד TAT או Orthos, אני אישית מעדיף אורטוס, בחירה שלך.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים כן אני אתן לו OC ככה ל-3GHZ....רק מה אם מישהו יכול לתת לינק לכל התוכנות האלה של בדיקות היציבות אני אודה לוhttp://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=46ORTHOS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.