עבור לתוכן

dark messih of might&magic בעיה ב

Featured Replies

פורסם

הגיע לידי המשחק לא מזמן קודם כל אני רוצא להגיד שהמשחק מצוין בניגוד למה שראיתי בGAMESPOT שנתנו לו 6.7

הבעיה היא שכל LOAD זה איזה 5-6 דק' :pissed: זה כל כך מעצבן וזה הרוס את הרצף של המשחק מה גם שמדי פעם המשחק קורס לווינדוס

השאלה שלי היא מה גורם לטעינות הערוכות אני עובד על ההגדרות הכי גבוהות מסך רחב חוץ מANTI ALIASING מה אני יכול להוריד בהגדרות על מנת שיקח פחות זמן או מה אני צריך לשדרג עוד במחשב על מנת להריץ הכל גבוה עם טעינות יותר קצרות

פורסם

מורידים הגדרות...

פורסם

לא להוריד הגדרות ולא נעליים.. המשחק הזה עשה לי את אותן הבעיות בעבר ממש כשהוא יצא ושום הגדרות, אפילו הכי נמוכות לא עזרו.

זמני טעינה של נצח, קריסות במשחק / בטעינה , הגדרות בזיוניות למחשב שלי ובעיקר לאגים מטורפים במקומות מסויימים ללא סיבה הנראית לעין..

הסרתי את המשחק מייואש ועצבני וחיכיתי לפאצ'ים.. לפני שבועיים ככה נזכרתי שהמשחק יושב אצלי במגירה כבר חודשים והחלטתי לבדוק אם יצאו כבר פאצ'ים..

ואכן, יצאו שניים. התקנתי את המשחק ואת שני הפאצ'ים והמשחק רץ לי חלק. על הגדרות גבוהות כולל HDR על 1280X1024 ללא שום לאגים במשחק וזמני הטעינה ירדו לי לפחות בחצי. בנוסף - סיימתי את המשחק ללא קריסה אחת.

הייתי פשוט המום מההבדלים לפני חודשיים שבהם המשחק היה מבחינתי - UNPLAYABLE ואפילו פתחתי על זה ת'רד עצבני ביותר..

ועכשיו שוב, פשוט חלק. משחק די מהנה פשוט ונחמד ללא יותר מידי עומק וחפירות כמו OBLIVION - שזה גם ייתרון וגם חסרון (תלוי את מי שואלים..)

פורסם

אני אמנם סיימתי את המשחק, אבל לפני שיצאו העדכונים שהוזכרו מעלי.

בכל מקרה- אצלי השארתי את ההגדרות כמו שהן חוץ מהטקסטורות שהורדתי מגבוה לבינוני וזה שיפר את זמני הטעינה בצורה מורגשת.

פורסם

הסוף מאכזב. :'(

פורסם

^^^

לדעתי זה תלוי בבחירות שעשית בדרך.

אני דווקא הייתי די מרוצה מהסוף שאני בחרתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים