פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מה הבעיה אני מנסה להוסיף אנשים למסד נתונים ואני לא מצליח <body bgcolor="E5E5E5"><% set c=Server.CreateObject("ADODB.Connection") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") dim s,use,email,pass3,date use=request.form("use") email=request.form("mail") pass3=request.form("pass1") s="insert into users values("&use&", '"&email&"', "&pass3&")" c.execute s c.close set c=nothing response.write("נרשמת")%>הוא אומר לי Microsoft JET Database Engine (0x80040E10)??לא ניתן ערך עבור אחד או יותר מבין הפרמטרים הדרושים./p/game.asp, line 14
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים השאילתא שלך לא נכונה אתה לא נותן לו שם את שמות השדות שאליהם הנתונים יכנסוs="insert into users (bla,bla1,bla2) values('" & user & "', '" & email & "', '" & pass3 & "')"
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים כתבת משפט sql בסגנון תחביר חסר , משפט זה מניח שמה שכתבת ב- values צריך להיות תואם בדיוק לכל העמודות בטבלהבמקרה שלך כנראה שלא התייחסת לאחת העמודותהתחביר הנכון יותר הוא התחביר המלא insert into table1 (column1Name, column2Name) values(column1Value, column2Value)
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר s="insert into users(use, mail, pass) values("&use&", '"&email&"', "&pass3&")"זה המשפט החדש ועדיין אותה בעיה
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אתה רושם הכל בבלגאן וקשה להבין.תנסה לרשום עם רווחים מסודר כמו המשפט שרשמתי לך.כמו כן אני רואה שאתה לא שם ' בסיסמה ובשם משתמש. אם אתה קולט string (טקסט) אתה חייב לשים אותו.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר סוג שגיאה:Microsoft JET Database Engine (0x80040E10)??לא ניתן ערך עבור אחד או יותר מבין הפרמטרים הדרושים./p/game.asp, line 14תמונה של המסד נתונים:http://img400.imageshack.us/img400/4754/24189088li7.jpgהקוד:<% set c=Server.CreateObject("ADODB.Connection") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") dim s,use1,email,pass3,date use1=request.form("use") email=request.form("mail") pass3=request.form("pass1") s="insert into users(use, mail, pass) values("&use1&", '"&email&"', "&pass3&")" c.execute s c.close set c=nothing response.write("נרשמת")%>
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים בואנה עכשיו הכול ברור, וזה בדיוק מה שאמרתי לך מלכתחילה והתעלמת מההערה שלי :יש לך שם עמודה נוספת בשם code שקרוב לוודאי מוגדרת אצלך כ- לא יכולה לקבל null וגם אין לה ערכי ברירת מחדל ואתה מתעלם ממנה בפקודת ה- insert
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אבל אחי אני לא רוצה להכניס כלום לקוד כי אני רוצה לעשות כאילו USER וADMIN ואז אם זה 1 אז זה ADMIN ואם זה 0 אז זה USER אם יש לך שיטה אחרת לזה אתה מוכן להציג את הפתרון שלךואם לא אז אני יעשה את זה אני יעשה לכולם 0 ורק דרך המסד נתונים אני ישנה ל-1?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים :-\פתח את הטבלה במצב של עיצוב.תלחץ על השדה code ואתה תראה למטה כלמני מאפיינים שלו.ככל הנראה המאפיין בשל "נדרש" מוגדר ככן ואז אתה לא יכל להשאיר אותו ריק.יש לך 2 אופציות:1. להגדיר אותו כלא ואז מי ש 1 הוא אדמין2. לשים ערך ברירת מחדל 0 ומי ש 1 הוא אדמין
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מצטרף למה שאמר Pure-Gold או שאתה קובע ל- access מה לעשות עם השדה הנ"ל כאשר אין אליו התייחסות בקודוזה אומר או לתת ערך ברירת מחדל או להגיד שזה שדה לא חובהאחרת אתה חייב להכניס אותו לקוד , אין דרך אחרת
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר איך אני אומר שזה שדה לא חובה?אני דווקא חשבתי להכניס 0 לשדה הזה כברירת מחדל ורק ADMIN יוכל להוסיף עוד ADMINS
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים יש שם פרמטר שנקרא "דרוש".אני חושב שלהכניס ערך ברירת מחדל גם יהייה נכון יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.