פורסם 2007 בפברואר 318 שנים הטמפרטורה מגיע ל 50 מעלות במנוחה,והhd יושב בקדימה של המחשב ויש ממולו מאורר של 120,ועל הדיסק קשיח יש את זהhttp://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14535&catid=1126ממה נוצרת הטמפרטורה הזאת?ועם אפשר עוד שאלה אחת על הטמפרטורה של הספק הוא גם מגיע ל 55 מעלות יש לו מאורר אחד שמוציא
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים בהחלט משונה. האם ככה הייתה הטמפ' גם כשההרד דיסק נקנה?מדוע קנית את הקירור הנוסף הזה?תבדוק גם שאין הצטברות של אבק באיזור שגורמת לעלייה בטמפ'. תוודא גם ששום דבר אחר לא חוסם את ההרד דיסק ואת זרימת האוויר.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר עד כמה שזכור לי כן,הטמפרטורה הייתה כך שקניתי את המחשב.קניתי את הקרור כתוצאה מטמפרטורה גבוה של ה hd כי עם אני מוריד את המאורר הוא יכול להגיעל 70,לגבי הניקוי אתמול קניתי מארז,אז פרקתי את כל החלקים וניקיתי את המאוררים של ה hd ביסודיות והכל נקי.זה באמת אגוז קשה לפיצוח.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים זה ההרד דיסק פשוט. נפלת על אחד בעל טמפ' גבוהה. אם הוא הגיע עם 70 מעלות, אני חושב שהייתה לך עילה להחליף אותו. אם יש לך אחריות, אולי עדיין כדאי לנסות.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים עם איזה תוכנה אתה בודק?תעלה תמונת מסך מהטפ'.האם בדקת בביוס את הטפ'?האם המחשב שלך כרגע ליד הסקה או מקור חום?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר עם אורסט וספיד fan דווקא החדר נוראה מקורר ויורד פה מבול.אני יעלה תמונה ויערוך.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים רק תקח בחשבון שרוב התוכנות "לא אוהבות" קריאה יחדיו של ניטור טפ'.תקרא או עם SF,או עם EVEREST.או תוכנה אחרת ותשווה לביוס.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר http://img61.imageshack.us/my.php?image=19967546ly7.pngבביוס אין לי תאפשרות לקרוא.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים שיערתי שזה HD מבית WD ואכן כך.. בחלק מהHD יש בעיה עם קריאת הטמפרטורה. כך היה עם הכונן הקשיח הקודם שלי.. :
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים למה שתהיה בעייה להריץ גם את אוורסט ואת ספידפאן ביחד?שתיהן בסה"כ מוציאות קריאות מהחיישן, ולא מתנגשות אחת בשנייה בשום דרך שהיא.לגבי ההרד דיסק - ייתכן וזה חיישן שמזייף. מצד שני, אני הייתי מנסה ליישם את האחריות, או לפחות שולח שאילתה לWD. בפרט כאשר זה דבר ידוע ש-WD לא מצטיינת בדיסקים ה"קרירים" שלה.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים http://img61.imageshack.us/my.php?image=19967546ly7.pngבביוס אין לי תאפשרות לקרוא.אין כזה דבר..חייבת להיות לך אפשרות לקרוא בביוס טפ'.למה שתהיה בעייה להריץ גם את אוורסט ואת ספידפאן ביחד?שתיהן בסה"כ מוציאות קריאות מהחיישן, ולא מתנגשות אחת בשנייה בשום דרך שהיא.לגבי ההרד דיסק - ייתכן וזה חיישן שמזייף. מצד שני, אני הייתי מנסה ליישם את האחריות, או לפחות שולח שאילתה לWD. בפרט כאשר זה דבר ידוע ש-WD לא מצטיינת בדיסקים ה"קרירים" שלה.מניסיון שלי עם מחשבים שמותקנים תוכנות ניטור יש תוכנות שקריאה פרללית גורמת לתוצאות משונות.לכן אמרתי שיש תוכנות שלא אוהבות.ברגע שיש יותר מגישה אחת לחיישן יש תוכנות שפשוט מציגות תוצאות שונות,תנסה ותראה.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים ניסיתי מספיק ומעולם לא נתקלתי בבעיות.וממש לא חייבת להיות קריאת טמפ' של ההרד דיסק בביוס.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים ניסיתי מספיק ומעולם לא נתקלתי בבעיות.וממש לא חייבת להיות קריאת טמפ' של ההרד דיסק בביוס. לגבי השוני בטפ' זה קיים,תאמין לי שזה קיים.תתקין את STV ותפעיל עוד ניטור ותראה שהוא משתגע.לגבי הטפ' בביוס לא הבנתי שהוא התכוון לטפ' ה-HD.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אם STV משתגעת - מדובר בבעייה של התוכנה. כאן דובר פה על Everest ו-Speedfan, וכן על עוד תוכנות שמשתמשים בהן הרבה.אין להן בעיות תאימות אחת עם השנייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.