עבור לתוכן

המלצה על משחק רשת מ-ע-ו-ל-ה !

Featured Replies

פורסם

כן, על המשחק משלמים מחיר חד פעמי בחנות או באינטרנט ומשחקים כמה שרוצים.

רעיון מעולה לדעתי אך יש בעיה בדמותן של חבילות הרחבה כמו Nightfall, כשכל חבילה עולה כסף.

ככה מפתחי המשחק מממנים אותו - הרעיון הוא שכל חצי שנה תצא הרחבה חדשה וככה הם ירוויחו כסף

הם לא עובדים בשביל הכיף שלך

לטעמי זה מצוין כי אין לי זמן לבזבז על משחקים יותר מדי (עבודה+ילדים+אישה+המון דברים אחרים- לא בהכרח בסדר הזה)

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בעיקרון הורד אבל פעם אחת נכנסתי לשרת RP ויצרתי בן אדם והלכתי לגולדשייר ואני רואה שם דמויות של אנשים שמדברים אחד עם השני כאילו אני עכשיו עומד איפה שהוא בניו יורק ומקשיב לשיחות של אנשים

אתה אומר את זה כאילו זה משהו רע......

פורסם

איפה אמרתי שזה משהו רע?

פורסם

לא יודע ככה זה נשמע

פורסם

זה לא נשמע זה נקרא כי אני לא יכול לבטא טון דיבור בכתב

זאת אומרת שהדמיון שלך תירגם את זה ככה

מה שנתתי הוא מה שבאותו זמן ראיתי שזה בכלל דבר מגניב כי בדרך כלל אנשים הורגים והורגים מפלצות בדרך כלל ופתאום אנשים מדברים אחד עם השני בתור הדמויות כאילו זה second life שם

פורסם

כן, אבל בתור מי הם מדברים? בתור הדמויות בעולם של WoW או בתור שחקני WoW בעולם האמיתי?

פורסם

בתור הדמויות אבל לא על דברים שקשורים לעלילה, אלא סתם כאילו הם גרים שם בתור בני אדם

פורסם

זה נהוג במשחקים כאלה

גם בשרת שאני משחק יש לי כמה חברים מהעולם האמיתי וגם מעולם המשחק הוירטואלי שהכרתי במשחק

כל הזמן אנחנו מדברים על דברים (יציאות,בחורות, דברים של האוניברסיטה וכו' וכו'...)

זה כל הקטע הכיפי שמכירים אנשים ממליון מקומות שונים

פורסם

נו אתה לא מבין

אני לא אומר שהם מדברים על דברים מהחיים האמיתיים, אלא הם מדברים שם בתור הדמויות על דברים שהם ממציאים שם

מה נראה לך שאני לא מדבר בשרת הרגיל שאני משחק בו עם אנשים?

פורסם

מה זה אומר "מדברים בתור הדמויות"??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים