פורסם 2007 בפברואר 518 שנים כן, על המשחק משלמים מחיר חד פעמי בחנות או באינטרנט ומשחקים כמה שרוצים.רעיון מעולה לדעתי אך יש בעיה בדמותן של חבילות הרחבה כמו Nightfall, כשכל חבילה עולה כסף.ככה מפתחי המשחק מממנים אותו - הרעיון הוא שכל חצי שנה תצא הרחבה חדשה וככה הם ירוויחו כסףהם לא עובדים בשביל הכיף שלךלטעמי זה מצוין כי אין לי זמן לבזבז על משחקים יותר מדי (עבודה+ילדים+אישה+המון דברים אחרים- לא בהכרח בסדר הזה)
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אני בעיקרון הורד אבל פעם אחת נכנסתי לשרת RP ויצרתי בן אדם והלכתי לגולדשייר ואני רואה שם דמויות של אנשים שמדברים אחד עם השני כאילו אני עכשיו עומד איפה שהוא בניו יורק ומקשיב לשיחות של אנשיםאתה אומר את זה כאילו זה משהו רע......
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים זה לא נשמע זה נקרא כי אני לא יכול לבטא טון דיבור בכתבזאת אומרת שהדמיון שלך תירגם את זה ככהמה שנתתי הוא מה שבאותו זמן ראיתי שזה בכלל דבר מגניב כי בדרך כלל אנשים הורגים והורגים מפלצות בדרך כלל ופתאום אנשים מדברים אחד עם השני בתור הדמויות כאילו זה second life שם
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים כן, אבל בתור מי הם מדברים? בתור הדמויות בעולם של WoW או בתור שחקני WoW בעולם האמיתי?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים בתור הדמויות אבל לא על דברים שקשורים לעלילה, אלא סתם כאילו הם גרים שם בתור בני אדם
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים זה נהוג במשחקים כאלהגם בשרת שאני משחק יש לי כמה חברים מהעולם האמיתי וגם מעולם המשחק הוירטואלי שהכרתי במשחקכל הזמן אנחנו מדברים על דברים (יציאות,בחורות, דברים של האוניברסיטה וכו' וכו'...)זה כל הקטע הכיפי שמכירים אנשים ממליון מקומות שונים
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים נו אתה לא מביןאני לא אומר שהם מדברים על דברים מהחיים האמיתיים, אלא הם מדברים שם בתור הדמויות על דברים שהם ממציאים שםמה נראה לך שאני לא מדבר בשרת הרגיל שאני משחק בו עם אנשים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.