פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מה גולדן אקסגולדן אקס זה beat em' upבאים אליך מלא אויבים, אתה מכסח אותם, וממשיךhack and slash זה משחקים כמו דיאבלו וגילד ווארס שלוחצים ולוחצים וזה מה שהדמות עושה כל הזמןאין RP בכלל, רק להרוג ולהרוגעדיין למה להשוות למשחקי fpsיש מלא אנשים שבחיים שלא לא יסתגלו לשחק fps כי הם מפחדים ממשחקים כאלה או שאין להם שליטה במבט ראשוןויש מלא כאלה שלא סובלים rpg וכל מה שהם רוצים זה לקחת רובה ולירות בכל מה שעובראבל בכל מקרה אם כבר FPSאז לידיעתך יש לסוני אונליין משחק שנקרא פלאנטסייד והוא FPS אבל עם מלאאאאא שחקנים כמו בmmorpg רק שזה mmofps ואומרים שהוא אחד המשחקים עם קוד הרשת הטוב בעולם
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים למה אין RPG??ב WOW אין RPG?ב RANGNAROK ONLINE אין RPG? (זה מה שאני משחק)הרי כל המשחק מלא קווסטים ומפלצות שאתה הורג וצובר EXPעולה שלבים משפר יכולות וכו'...וב MMORPG תמיד יהיה הרבה יותר אנשים מב FPSWOW זה עולה של מליוני אנשים!!!לפי הבחור שפתח את הדיון גם GUILD WARבשרת המקורי של RO יש גם אלפי שחקנים!!אני לא מכיר משחק FPS אונליין עם כל כך הרבה אנשיםאם כן תראה לי אני ינסה אולי אני יאהב כי אני כן אוהב משחקי FPS
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים ואיפה לעזאזל עושים שם role playing?הורגים והורגים והורגים ומדברים על דברים מהחיים האמיתיים ולא מדברים בתור הדמות, זה Role Playing Game?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אחי אני אומר לך שכל המשחק מבוסס על הריגת מפלצות, צבירת נסיון (EXP) ושיפור יכולות...כל CLASS יש לו יכולות משלו מה לא RP בזה??
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים ואיפה לעזאזל עושים שם role playing?הורגים והורגים והורגים ומדברים על דברים מהחיים האמיתיים ולא מדברים בתור הדמות, זה Role Playing Game?אתה יודע אם כבר מדברים על להרוג להרוג ולהרוגשיחקת ב מקס פיין?שיחקת ב FARCRY?שיחקת ב FEAR?אתה רוצה שאני ימשיך??אלה לא משחקים של להרוג להרוג ולהרוג?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אבל מה הקשר?הוא מדבר על משחקי RPG, ואלו FPS-ים שבאמת כל מה שעושים בהם זה "הורגים, הורגים והורגים".
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים כן, על המשחק משלמים מחיר חד פעמי בחנות או באינטרנט ומשחקים כמה שרוצים.רעיון מעולה לדעתי אך יש בעיה בדמותן של חבילות הרחבה כמו Nightfall, כשכל חבילה עולה כסף.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אבל מה הקשר?הוא מדבר על משחקי RPG, ואלו FPS-ים שבאמת כל מה שעושים בהם זה "הורגים, הורגים והורגים".סוף סוף מישהו מבין על מה לעזאזל אני מדבר
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים ד"א fighter, יש משהו במה שאתה אומר על כך שאין באמת Role Playing ב-Guild Wars, אבל אז אתה יכול לומר על כל MMORPG בשוק. כי למען האמת זה הכל תלוי בשחקן עצמו.יש שחקנים שמעדיפים להיכנס עמוק לתוך המשחק ולהרגיש באמת שהם עצמם חלק מהמשחק ולא הדמות שהם משחקים ויש כאלה שסתם משחקים עוד משחק כדי להעביר את הזמן ולדבר עם חברים.זה הכל עניין של דמיון לדעתי.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים דווקא בשרתי RP של וואקראפט כולם עושים RP, ואם מישהו עושה שטויות הGM מזהיר אותו כי הרי בשביל סתם לשחק יש את השרתים הרגילים
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מה זאת אומרת?מה, אשכרה אנשים מדברים על ענייני עולם המשחק והכל?מתעסקים בחדשות Azaroth או איך שלא קוראים לעולם?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אני בעיקרון הורד אבל פעם אחת נכנסתי לשרת RP ויצרתי בן אדם והלכתי לגולדשייר ואני רואה שם דמויות של אנשים שמדברים אחד עם השני כאילו אני עכשיו עומד איפה שהוא בניו יורק ומקשיב לשיחות של אנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.