פורסם 2007 בפברואר 318 שנים Guild Wars הייתי משחק פעם WOW איזה שנה ומשהו, היום כבר לא, כי זה ממש גוזל מלא זמן. ועברתי לGUILD WARS. משחק בו אתה יכול לשחק שעה ביום, ועדיין לא להיות מאחורה שכן הוא מבוסס על הרמה של השחקן נטו ולא על הציוד שהוא לובש והזמן שהוא ביזבז כמ ובWOW. חוצמזה, הגרפיקה הרבה יותר "משוכללת" בGUILD WARS, והGAMEPLAY הרבה יותר איכותי, ואני פשוט, באמת ובתמים, נהנה יותר מהמשחק. אגב, יש שלושה פרקים למשחק: GUILD WARS PROPHECIES GUILD WARS FACTIONS GUILD WARS NIGHTFALL כל אחד יצא חצי שנה אחרי קודמו. אגב, למשחק יש בסביבות 3.5 מליון משתמשים בניגוד לWOW שיש לו 7-8 מליון. אבל עדיין, 3 וחצי מליון זה מספיק ביותר
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים שנה שעברה רציתי לקנות את המשחק, אבל לא יצא לי, עדיין אולי השנה אני אקנה מתישהו את המשחק אני מקווה שזה לא יפריע לי ללמוד לפסיכומטרי חח, אני מתכוון לעשות בקיץ
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני קניתי את המשחק המקורי מתי שהוא יצא.לצערי בדיוק באותו הזמן היה לי עומס בצבא+חברה חדשה אז לא היה לי ממש זמן להשקיע.בכל מקרה אחרי חודשיים בערך התחלתי לנטוש אותו... ולא ממש חזרתי.בעקרון זה משחק מצויין. אבל לדעתי זה קצת בזבוז זמן- בסופו של דבר אתה סתם הולך והולך ולוחץ על העכבר.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 14:05:21אתה יודע איפה אפשר להוריד גרסת נסיון?נראה לי שמי שקנה את ההרחבות מקבל דיסק נסיון.תנסה להשיג ממישהו שיש לו את המשחק.בכל מקרה- תחפש באתר של החברה.לא יהיה במקום אחר משם.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר אני קניתי את המשחק המקורי מתי שהוא יצא.לצערי בדיוק באותו הזמן היה לי עומס בצבא+חברה חדשה אז לא היה לי ממש זמן להשקיע.בכל מקרה אחרי חודשיים בערך התחלתי לנטוש אותו... ולא ממש חזרתי.בעקרון זה משחק מצויין. אבל לדעתי זה קצת בזבוז זמן- בסופו של דבר אתה סתם הולך והולך ולוחץ על העכבר.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 14:05:21נראה לי שמי שקנה את ההרחבות מקבל דיסק נסיון.תנסה להשיג ממישהו שיש לו את המשחק.בכל מקרה- תחפש באתר של החברה.לא יהיה במקום אחר משם.למה בזבוז זמן ? אם זה כיף, אז זה לא בזבוז זמןזה כמו להגיד על אכילה:זה בזבוז זמן - בסופו של דבר אתה סתם אוכל ואוכל ומחרבן הכל.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים חחח... איך הלחימה של המשחק הולכת? אתה לוחץ על השחקן ואומר לו להרביץ סתם ככה? יש קומבואים וכאלה???
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר יש לך BAR של 8 סקילים, אותם אתה בוחר מתוך מאגר ע-נ-ק של סקילים לPRIMARY וSECONDARY קלאס שלך.תשחק ותבין, זה ענק.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני קניתי את המשחק המקורי מתי שהוא יצא. לצערי בדיוק באותו הזמן היה לי עומס בצבא+חברה חדשה אז לא היה לי ממש זמן להשקיע. בכל מקרה אחרי חודשיים בערך התחלתי לנטוש אותו... ולא ממש חזרתי. בעקרון זה משחק מצויין. אבל לדעתי זה קצת בזבוז זמן- בסופו של דבר אתה סתם הולך והולך ולוחץ על העכבר. [br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 14:05:21 נראה לי שמי שקנה את ההרחבות מקבל דיסק נסיון. תנסה להשיג ממישהו שיש לו את המשחק. בכל מקרה- תחפש באתר של החברה. לא יהיה במקום אחר משם. אז בשביל מה לשחק בכלל במחשב?? בסופו של דבר זה רק סתם קליקים בשביל מה בכלל להשתמש במחשב סתם בזבוז זמן
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני גם משחק בMMORPG וזה לא רק קליקיםכל הקטע של הגילדות והמלחמות על השליטה בטירות מהנה מאוד!!!כל זה חוץ מהעובדה שאתה משחק עם אנשים אמיתיים ולא כמו ב מולטי פלייר של אנריל או קוואנטר, פה אתה משחק עם כ-מ-ו-י-ו-ת של אנשים (לא 30-40 במפה)
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים חשבתי שקוראים למשחקים האלה kill'em all (משהו כזה)וחוץ מזה מי דיבר על משחקים כאלה?אני מדבר על MMORPG נגד FPS במולטיפלייר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.