עבור לתוכן

פינגים גבוהים..

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני מצטער על ההקפצות של האשכול הקודם.. פשוט הקםצתי בגלל חוסר סבלנות..

אז בקיצור יש לי בעיה של פינגים בחו"ל יש לי נתב והוא עושה לי בעיות.. של פינגים ולאגים..

ניסיתי לפתוח פורטים וזה לא עוזר...

ציטוט מהאשכול הקודם:

יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX...

עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++

ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות??

פורסם

קודם כל, קרא את התשובה שכתבתי בת'רד הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236189.0

ופעל לפיה.

זכור גם שחיפוש בפורום , כמעט תמיד יעלה לך פתרונות לשאלות כאלה, שסביר להניח שנשאלו ונענו די הרבה פעמים בעבר.

מעבר לזה, ההבדל שאתה מדבר עליו (בין 100 לחברים שלך ל-170 לך) הוא לא כזה קריטי

יש אנשים שהיו הורגים עבור פינגים של 170 לארה"ב...

אתה סתם חושב שהמספר 170 גדול ולכן מפרסם ת'רד ? או שזה יוצר לך בעיה מהותית עם לאגים ?

כלומר זה ממש גורם לך לחוסר הנאה במשחק, עקב לאגים אמיתיים, או שסתם מפריע לך בעין הפסים האדומים ב"לאג-או-מטר" שלך ?

שוב, כמו שאמרתי, לרוב (תלוי באיזה משחק) פינג של 170 הוא סביר ואפילו יותר סביר, לארה"ב.

בנוסף, למה אתה חושב שזה נובע מהנתב שלך ? ניסית להתחבר ללא הנתב (מודם ישירות למחשב) והתוצאה הייתה יותר טובה ?

(קח בחשבון שכשאתה מחובר עם נתב, המחשבים האחרים שמחוברים אליו, גם לוקחים קצת או הרבה רוחב פס מן הסתם)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה לעשות בטרייד..

אגב 170 PING ב-אירופה ובארה"ב אני לא יודע נראה לי 230++ :'(

אגב ה-LAGOMETER זה לא רק בגללו באמת אני לא יכול לשחק בחו"ל בתחרויות... :-X

פורסם

מה בדיוק לא הבנת ? אני חושב שרפרפת על זה מהר מדי מבלי להתייחס או לנסות להבין

התשובה די מפורטת, גם כאן וגם בת'רד שקישרתי אליו, תעבור על הכל שוב.

במידה ויש משהו שלא מובן לך, פרט מה זה בדיוק.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה צלצלתח ל-013 ואמרו לי שכל בסדר... התקשרתי ל-HOT והם אמרו שהכל בסדר.. אז אמרו לי שהבעיה שאולי הראוטר עצמו דפוק.. איך אני יכול לסדר אותו?? :kopfpatsch:

פורסם

מה לא הבנת בדיוק ? הכל מוסבר

אם לא הבנת משהו ספציפי , תשאל לגביו, טיפה תשקיע במה שאתה שואל, אחרת אף אחד לא ירצה לנסות לעזור לך...

ולא הבנתי למה העתקת (סוג של ציטוט) את כל מה שכתבתי לך, והוספת שורה אחת משלך למטה ? ערוך את זה בבקשה החוצה.

וקרא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים