פורסם 2007 בפברואר 218 שנים E6400 and Board GigaByte 965P-DS3P 2000@3200 / Voltagr 3.41, is that good? is this too high voltage? this voltage is what the mainboard set by AUTO VOLTAGE adjustment. this board set Auto voltage per the OC level that i do
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים תבטל את האופצייה של מתח אוטומטי מהר!!!תנעל את המתחים על ערכים שאתה רוצה לקבוע, כי הלוח יכול לשרוף לך את המעבד אם הוא ייתן לו יותר מידי מתח.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר ok i disabled now the auto voltage and set 1.5 manualy... (original is 1.25...)
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים 1.5V זה יותר מידי.תעדכן ביוס כדי לייצב את המתחים.תנסה לייצב את המערכת על המתח הנמוך היותר שבאפשרותך.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר sorry i mean not 1.5 but 1.35More over some thing wierd i been running a kind of "memory test" program and woke up now and saw this program crashed and had "close/report" window i closed but windows working normally...means i need raise more the voltage? pcmark also failed at some tests.....
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים איזה מבחנים זה בדיוק נכשל לך? כדי שנוכל לדעת מה מגביל אותךאיזה מהירות הזכרונות והבאס של המעבד עכשיו?איזה יחס אתה ? (FSB:DRM)?נראה לי שהזכרונות מגבילים אותך כך שכנראה תצטרך להעלות מתח גם להם אבל קודם אליך לשנות את היחסאגב מה הטמפרטורה של המעבד בעומס של 100%?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים זכרונות תבדוק עם MEMTEST. תראה אם יש שגיאות.בכל אופן, אתה בוודאות לא יציב, ואכן אנחנו זקוקים לעוד מידע כדי לאבחן את הגורם.דבר נוסף - אין סיכוי שהמעבד שלך באמת קיבל 3.41v. אבל באמת אל תשאיר שום דבר על AUTO בכל הקשור למתחים.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים שים לב שיש גרסה חדשה ל MEMTEST והיא מתאימה ל CORE 2.http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=81
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר על מקור זה 1.32 בערךהעלתי בהתחלה ידנית ל 1.35 והרגשתי קצת לא יציבות במשחקים כלומר FRANE SKIPS העלתי ל 1.4 וNFS CARBON בהחלט עובד ב FPS יציב ומהיר עכשיו.אבל האם SPLINTER CELL החדש אמור לעבוד FPS נמוך? זה בסדר למשחק הזה? יש לי DRIVER הכי חדש של CHIP ו GF8800GTS מכל מקום PCMARK 2005 מסרב לסיים את הבדיקות כל פעם אומר לי בכלל בדיקה אחת או יותר שנפלה לא תוכל לקבל תוצאות. כלומר אין לי כל מספר בתוצאות.גם אחרי העלת מתח ל 1.4 עדיין PCMARK אותו דבר....מעבד עכשיו ב 400X8 מהירות 3200 לכל ליבה...זכרון עובד על 800 עם DEVIDER 2.0מתח 1.4 במקום 1.3בזמן משחק כבד מעבד לדעתי עולה ל 28 מעלות לכל היותר אני חושבבזמן עבודה רגיל ב XP הוא על 22-23 מעלותמה ההצעות?כמו כן כמו לפני OC גם אחרי OC יש אותה בעיה מוזרה בזמן פתיחת קבצי RAR כבדים או התקנת משחקים חדשים בזמן ההתקנה החלונות זזים לאט/עם פריזים קצרים פה ושם...האם זה תקין עם חומרה שלי שזה יקרה ? ההרד דיסק שלי עובד בSATA ממומשק ל IDE אם אני מגדיר בביוס AHCI אז הXP לא עולה ומביא מסך כחול....כי אין לי דריור של AHCI בכלל ל XP.....מחכה לתשובה/הצעות? תודה תודה !
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים עשית נורא בלאגן מכל העסק.אפשר עכשיו להתחיל לבדוק כל פרט ולראות מה גורם לבעיות. אם אתה שואל אותי - הרבה יותר מהיר יהיה להתחיל את האוברקלוק מהתחלה, ולעלות בהדרגתיות. תתחיל מבאס 300, או אפילו 333, ומשם תעלה 10 בכל פעם.תבצע בדיקות יציבות קצרות(כחצי שעה-שעה) עם אורתוס, ותבדוק את הטמפ' בTAT. אין סיכוי שב3.2 ג'יגה אתה רק עם 28 מעלות במאמץ. כל כמה זמן תבדוק בדיקות יציבות ארוכות יותר(כ3-4 שעות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.