עבור לתוכן

E6400 and Board GigaByte 965P-DS3P 2000@3200 / Voltagr 3.41

Featured Replies

פורסם

E6400 and Board GigaByte 965P-DS3P 2000@3200 / Voltagr 3.41, is that good? is this too high voltage? this voltage is what the mainboard set by AUTO VOLTAGE adjustment. this board set Auto voltage per the OC level that i do

פורסם

תבטל את האופצייה של מתח אוטומטי מהר!!!

תנעל את המתחים על ערכים שאתה רוצה לקבוע, כי הלוח יכול לשרוף לך את המעבד אם הוא ייתן לו יותר מידי מתח.

פורסם
  • מחבר

ok i disabled now the auto voltage and set 1.5 manualy... (original is 1.25...)

פורסם

1.5V זה יותר מידי.

תעדכן ביוס כדי לייצב את המתחים.

תנסה לייצב את המערכת על המתח הנמוך היותר שבאפשרותך.

פורסם
  • מחבר

sorry i mean not 1.5 but 1.35

More over some thing wierd i been running a kind of "memory test" program and woke up now and saw this program crashed and had "close/report" window i closed but windows working normally...means i need raise more the voltage? pcmark also failed at some tests.....

פורסם

איזה מבחנים זה בדיוק נכשל לך? כדי שנוכל לדעת מה מגביל אותך

איזה מהירות הזכרונות והבאס של המעבד עכשיו?

איזה יחס אתה ? (FSB:DRM)?

נראה לי שהזכרונות מגבילים אותך כך שכנראה תצטרך להעלות מתח גם להם אבל קודם אליך לשנות את היחס

אגב מה הטמפרטורה של המעבד בעומס של 100%?

פורסם

זכרונות תבדוק עם MEMTEST. תראה אם יש שגיאות.

בכל אופן, אתה בוודאות לא יציב, ואכן אנחנו זקוקים לעוד מידע כדי לאבחן את הגורם.

דבר נוסף - אין סיכוי שהמעבד שלך באמת קיבל 3.41v. אבל באמת אל תשאיר שום דבר על AUTO בכל הקשור למתחים.

פורסם
  • מחבר

על מקור זה 1.32 בערך

העלתי בהתחלה ידנית ל 1.35 והרגשתי קצת לא יציבות במשחקים כלומר FRANE SKIPS העלתי ל 1.4 וNFS CARBON בהחלט עובד ב FPS יציב ומהיר עכשיו.

אבל האם SPLINTER CELL החדש אמור לעבוד FPS נמוך? זה בסדר למשחק הזה? יש לי DRIVER הכי חדש של CHIP ו GF8800GTS

מכל מקום PCMARK 2005 מסרב לסיים את הבדיקות כל פעם אומר לי בכלל בדיקה אחת או יותר שנפלה לא תוכל לקבל תוצאות. כלומר אין לי כל מספר בתוצאות.

גם אחרי העלת מתח ל 1.4 עדיין PCMARK אותו דבר....

מעבד עכשיו ב 400X8 מהירות 3200 לכל ליבה...

זכרון עובד על 800 עם DEVIDER 2.0

מתח 1.4 במקום 1.3

בזמן משחק כבד מעבד לדעתי עולה ל 28 מעלות לכל היותר אני חושב

בזמן עבודה רגיל ב XP הוא על 22-23 מעלות

מה ההצעות?

כמו כן כמו לפני OC גם אחרי OC יש אותה בעיה מוזרה בזמן פתיחת קבצי RAR כבדים או התקנת משחקים חדשים בזמן ההתקנה החלונות זזים לאט/עם פריזים קצרים פה ושם...האם זה תקין עם חומרה שלי שזה יקרה ? ההרד דיסק שלי עובד בSATA ממומשק ל IDE אם אני מגדיר בביוס AHCI אז הXP לא עולה ומביא מסך כחול....כי אין לי דריור של AHCI בכלל ל XP.....

מחכה לתשובה/הצעות? תודה תודה !

פורסם

עשית נורא בלאגן מכל העסק.

אפשר עכשיו להתחיל לבדוק כל פרט ולראות מה גורם לבעיות. אם אתה שואל אותי - הרבה יותר מהיר יהיה להתחיל את האוברקלוק מהתחלה, ולעלות בהדרגתיות. תתחיל מבאס 300, או אפילו 333, ומשם תעלה 10 בכל פעם.

תבצע בדיקות יציבות קצרות(כחצי שעה-שעה) עם אורתוס, ותבדוק את הטמפ' בTAT. אין סיכוי שב3.2 ג'יגה אתה רק עם 28 מעלות במאמץ. כל כמה זמן תבדוק בדיקות יציבות ארוכות יותר(כ3-4 שעות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים