פורסם 2007 בפברואר 218 שנים החלפתי ספק כוח ולספק החדש היה בחיבור הגדול שמתחבר ללוח אם עוד תוספת של איזה 4 חוטים שמתחברים ללוח אם.. אני קצת מתקשה להסביר את זה אבל אני מקווה שאתם מבינים..בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין לחבר ללוח אם רק את החיבור הראשי או עם התוספת הזאת שצמודה עליו..תודה
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר יש חיבור אחד ענקי שמתחבר ללוח אם.. בצמוד עליו יש כניסה שהייהת מכוסת שהייתי צריך להוריד את המכסה ובניגוד לספק הישן בספק הזה דווקא כן הייתה אפשרות לחבר לשם כבל..
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר יופי הוא מחובר.. אבל ישנה גם אפשרות לא לחבר אותו ועדיין הכול יעבוד כמו שצריך אז מה בעצם ההבדל? מה הוא מוסיף?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אתה מדבר על החיבור שנפרד מה 20/24 פינים? כניסה כזאת של 4 פינים על הלוח אם? כי גם אני נתקלתי בבעיה דומה, בספק הג'נרי לא חיברתי והמחשב עבד, החלפתי לספק של FSP, ולא הבנתי למה המחשב לא עובד, עד שחיברתי את זה...
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר דווקא המחשב נראה לי אמור לפעול גם בלי זה... אלא אם כן אתה מדבר על 4 פינים אחרים שזה לא ליד החיבור הזה בכלל..
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים נו כן!זה לא לייד החיבור של ה 20/24 פינים בלוח אם.אצלי זה מתחת למעבד...אבל נראה לי שבכל לוח זה שונה.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר אתה אמיתי? איך יכול להיות משהו מתחת למעבד? הדבר היחיד שיש מתחת למעבד זאת התושבת שעליה הוא יושב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.