עבור לתוכן

האם ספק hec 400W TRT יחזיק 8800GTS

Featured Replies

פורסם

כן אבל האם הENERMAX 420 יספיק לאיזה 8800 אם אני באובר קלוק של 2.4 (מעבד AMD3200) ?

פורסם

עשה טובה ותיקנה את הליבריטי לא הייתי ממליץ על 420...

פורסם

זה לא פותח הטרד שאל זה אני שואל ....כי אני יש לי כבר את ה 420 ולמה לא היית ממליץ עליו ? זה סתם מאכז אותי עכשיו כי תכננתי כבר להביא איזה 8800 הגרסא של ה 299 דולר מחו"ל ....

אז AMD 3200 באובר קלוק עם ה 420 לא יספיק ? (יש לי אגב רק צורב והרדיסק 1 ...לא משהו שעוד מכביד על הוואטים)

פורסם

אני בטוח שיספיק.

פורסם

אני האמת המצב די דומה עכשיו, אני מתכנן על 88GTS, ותוהה אם ליברטי 400W יחזיק אותו גם ב-OC ללא תוספת מתח... תודה לפותח הת'ראד אני מניח

פורסם

אורן,זה בטוח שליברטי 400 יחזיק את הכרטיס ב-OC

פורסם

הבנתי, טוב, אז אני יכול לקנות לי אחד בראש שקט, האמת היא שאני מתכנן לנסות ולהביא את ה-GTS של LEADTEK לתדרים של XFX88GTSXXX, אני מקווה רק שזה אפשרי בלי VMODS כי את זה הספק כבר לא יחזיק.

לפותח הת'ראד, במקרה הזה כדאי באמת להשקיע עוד כמה ג'ובות ולקחת LIBERTY ולא NOISETAKER, כי סדרת LIBERTY פשוט הרבה יותר איכותית ושווה את התוספת מחיר

פורסם

צודק לגמרי לגבי ליברטי VS נוייסטייקר

בכל מקרה אורן,ליברטי 400 מחזיק גם GTX ואני בספק אם בתדרים של ה-XXX זה יצרוך יותר מה-GTX

פורסם

זה שהוא מחזיק GTX זה כבר חדש לי, וגם אני חושב שה-GTS XXX של XFX לא צורך יותר מה-GTX הבסיסי ש-NVIDIA תכננה וכולם הוציאו גרסאות REFERENCE שלו, תודה בכל מקרה

האם פותח הת'ראד קיבל תשובה לשאלה?

פורסם

כבר לפני עמוד וחצי.

שמחתי לעזור לך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים